Fredagkväll

Det blev ingen skola idag pga min rygg, har legat hemma och sett tv och haft pappas dator i famnen, lovely!:) När mamma kom hem så beställde hon en klänning och två par trosor till mig, inte heller helt fel.
Strax efter det så kom Krille och höll mig sällskap, känner mig typ efterbliven efter ha suttit hemma själv en hel dag..? Nåja, vi for in till stan och köpte nya svarta tygskor åt mig, mina gamla har ett stort hål rakt genom sulan, YEY! Köpte mig ett par träningsbyxer också=)
Ikväll har vi bara tagit det lugnt, legat hemma och snaskat godis och sett film och sen vid halv tolv så skjutsade vi Johanna &co. till stan och just nu sitter jag vid min brors dator då han har tagit mitt internet eftersom att dom lanar och nu har dom lurat över Krille till dom också så jag är helt mobbad.. Dom sitter och spelar nhl sen en lång tid tillbaka och vad gör jag? Ne precis, inte ett piss, funderar på att sova men vi höres!

En annan kul sak är att på måndag far jag, mamma och mest troligt Krille ner till antingen Malmö eller Göteborg och hämtar en hund:) Det beror lite på vilken vi nu väljer men jag är glad!


Ajajaj!

Idag när jag vaknade hade jag jääätteont i ryggen så det tog väl typ tio minuter att ta sig från liggandes till sittandes, herregud.. Väl i skolan satt jag bara och klagade och sen vid lunch gick jag och fixade naglarna och sen for jag hem för jag klarade inte att vara till fem med min rygg.
När jag kom hem så avbokade jag bodypumpen för det tror jag verkligen inte skulle gå så bra:p Har bara suttit och sett toon disney sen dess iallafall och nu kom Christoffer och höll stackars mig sällskap=)

Wie!

Nu har jag och pappa bokat resan till Thailand:) Och så har han ångrat sig angående att skaffa humd så vi har suttit och mejlat till massa som har lagt ut annons om mopsar, kan det bli bättre? - NEJ!

Hemmaa

Kom precis hem, har åkt skoter med Jenny och Camilla sen drygt halv tio=) Det var kul men har så sjukt ont i mina knän, kan ju dock bero på att jag har problem med dom sen tidigare... nåjo. Just nu sitter jag här med Christoffer och han vill att jag ska göra en semla men nae=) JÅÅÅ säger han, eller okej JOÅ! säger han. Jeapp!
Ikväll ska jag på bodystep, vet inte riktigt om mina vader klarar det eftersom jag har problem med dom också, kan ju bli en rolig kombination, både knä och vadproblemen kommer tillbaka på samma dag! (y) Hejdå

Semlor

Igår var jag jättearg, och då menar jag verkligen jättearg! :p Tänker inte skriva varför för det har ni inte med att göra men ni har säkert redan lyckats lista ut att det var Christoffers fel alltihopa=)

Idag var jag trött för att muppen kom hit igårkväll när jag precis hade somnat eftersom jag inte ville svara när han ringde och sen kunde jag inte somna om fören över en timme senare, tack! Kom iallafall drygt en timme sent till skolan och i skolan hände inget speciellt förutom att det var två amerikaner på engelskalektionen och det var kul:p Haha!
Efter skolan kom Krille och hämta mig och sen vet jag inte, vi for till rutvik och köpte semlor och sen for vi till min mormor och käkade bruna bönor med fläsk..? Men eftersom jag inte tycker om det så fick jag självklart nå annat:D Strax före sju så for jag och Krille för att jag skulle och träna, spincore och nu har jag ganska precis kommit hem, har bara hunnit äta en semla som min mormor hade gjort;) Mooomma!

Och sen imorn så har vi friluftsdag och jag hade väldigt fina planer som Camilla och Jenny förstörde totalt... Skulle ligga hemma och sova men nae, dom kommer hit kvart över nio och då ska jag med ut och åka skoter:p Ne men så hemskt är det ju inte, får väl sova efter det=)

...

Dagen började mycket bra, gjorde nästan inget i skolan och vi fick gå 1½timme tidigare från varmkök:) Väl hemma gjorde jag inte så mycket, var med Krille och spelade nått spel på jesper.nu som jag är helt fast i! Haha..
Vid sju så for jag ner mot stil och Johanna följde också med, vi tränade spinpump och det var lika skönt som sist=) När jag kom hem så hoppade jag i duschen och sen gick mitt humör från topp till sämst på kanske en sekund? Tack så mycket. Nu känns iallafall allt och helvete och ska väl lägga mig och sova när som helst, känner att det inte finns så stor anledning att sitta kvar här.


Men ni får iallafall en söt bild på Jenny från förra veckan nån gång och så en egobild

Söndag

Igår hade jag jättekul, Johanna släpade med mig till Tom i sunderbyn som har fyllt 18:) Vi dansade och svamlade och sen nån gång for vi förbi James fest men där var det ju lagomt dött:p Kom hem vid två och idag har jag sjukt ont i min högra skinka, min arm och mitt knä och jag vet inte vad jag har gjort
Nåjo, ska fortsätta spela:D

Lördagsmorgon

Jo och självklart vaknar jag tidigt:p Krille sover än och jag får inte äta frukost utan honom så det finns ju inget att göra heller=p Nåja,
Ikväll ska jag faktiskt festa, tro det eller ej men det är sant! James och hans kompis fyller 19 och har hyrt lokan osv och lilla jag blev bjuden så jag släpar med mig Johanna=) Riktigt nice. Jenny kanske också skulle komma:)


!?

Orkade inte gå till skolan och det är jag glad att jag inte gjorde, allt känns åt helvete och jag håller på att bryta i hop, eller har väl redan gjort det och just nu känns det som att inget någonsin kommer bli bra!

Måste egnetligen plugga men alla grejer är hos Krille och jag känner att ändå inte har någon ork till det. Ehjo. Och snart kommer pappa med mat, nu vet ni det.


Hatar denna förbannade kyla!

Har precis kommig hem till värmen och bytt om till otroligt varma och sköna kläder! Har seriöst fryst hela dagen, eller blev lite varm av kaffet och så har jag försökt hålla igång så har slavat och sprungit och köpt godis till alla så lite varmare blev jag väl:p Men nu ska jag iallafall göra varm choklad och ta täcket runt mig tills klockan slår tio i sju för då ska jag och Johanna möta Camilla på stil:)

Life goes on

Nån gång kanske, förhoppningsvis.

Sitter i datasalen med Jenny och väntar på att psykologin ska börja, har egentligen matte men min hjärna är för trött för det just nu.. Ja herregud=) Är helt klar med webdesigenn och nu hjälper jag iallafall henne lite med hennes och det:p
Och idag går stackars Jennysarna till fem och sen ska jag hem och ta mig nått att äta och sen ikväll blir det bodypump(y) Och igår provade jag på spinpump och det var greaaat! Jojo, precis=p
Annars ikväll måste jag pluggaaaa, nån jäkla skrivuppgift som måste in imorn! Jajaaa, men jag tror icket att jag ska till skolan imorn, känns onödigt, ska ändå bara lyssna på en redovisning och det så det är väl bättre att jag får sova ut för senare på dagen blir det spinning:p
Och sen en annan rolig nyhet är att det är 99% säkert att vi ska till Thailand nu, i 17 hela dagar, imorn vet vi exakt:D HIHI! Måste bara se till att Krille slutar röka så han får låna pengar av min papiiii, ja men nu vet ni ju det då=)
Tjing! (bara för dig Camilla)


Här får ni en söt bild på Jenny från ettan och en från tvåan:)

Godmorgon

Ta inte allt i det förra inlägget för seriöst, jag är faktiskt ingen mupp...

Idag slutade jag vid halv tre, gick snabbt på stan och sen tog jag bussen hem, har legat och halvsovit tills typ nu och det kändes jävligt tungt att kliva upp.. Men nåja, måste ju ta mig till stil ju, blir spincore ikväll och jag är inte ens nästan taggad:p Men hejs så länge

-



Jag Älskar Dig Mupp

Måndag

Imorse var jag ruskigt trött men lyckades ta mig till duschen efter många om och men...:p Väl i skolan var mitt skåp fullt med hjärtan som Jenny, Elli och James hade satt dit i fredags haha! Riktigt fint:)
Annars idag har jag väl i stort sett bara gråtit... Stackars mig! Ne så hemskt är det inte, vi såg lejonkungen på lpl lektionen och då rann det floder, älskar verkligen den filmen haha!:) Och sen på varmkök så fick jag hacka en massa lök och jag gråter typ bara av att se lök så det var ju mindre kul:p Sen kom Krille och hämtade mig och vi for hit, jag somnade och sen insåg jag att jag inte orkade bodypump så for och hämtade ut biljetten och sen fortsatte jag sova tills middagen:) Skönt!
Ikväll skulle jag plugga men upptäckte att jag har tappat bort mina papper till psykologin så det gick mindre bra, blir säkert att sova istället, eller pressa muffinsen som vi bakade igår haha
Nåja, imorn är det skola som vanligt och sen spincore, och efter den måste jag verkligen plugga!

Men här får ni lite bilder som egentligen bara dom som var med när jag eller dom tog förstår dom, eller dom flesta iallafall:p


Söndag!

Idag ringde Camilla vid halv ett och frågade om jag skulle med och åka skoter och varför inte?=) Vi for ut strax efter ett och kom hem vid halv fyra, det var riktigt trevligt:)
När vi kom tillbaka så åt vi köttsoppa och sen vid halv fem så hämtade Krille mig för klockan fem var det spinning och klockan 6 när den var slut kom han och hämtade mig igen:p
Nu sitter jag och gör ingenting, måste göra en restuppgift till iosen, känns jävligt jobbigt men måste man så måste man... Ikväll blir det bara att ta det lugnt, Krille sitter och mumlar för sig själv att han vill baka nå gott och det verkar som att han har kommit fram till att han vill baka chokladpudding, inte så mycket att baka men okejdå... :p

Alla hjärtans dag

Nog är det, har precis vaknat och är jättetrött men kan inte sova...

Nu ska jag berätta kort om igår, efter skolan gick jag på stan med Johanna och sen när jag kom hem så for jag tillbaka och köpte ett par skor och en väska och mamma beställde skor och en väska till mig i torsdags, har blivit mycket väskor på senaste, men 3 av 4 är såna där småa sommarväskor:p Haha!
Sen blev det iallafall bodypump och sen for jag och Krille och solade:) På kvällen var vi en stund med Camy och Erik!

Idag vet jag inte vad som händer, eller jag ska ut och gå iallafall:) Senare ska jag och Krille på bio och sen ville jag förbi Jossihanna och dom och säga hej men vi får väl se=) Hejs

Slöast

Jomen nog är jag, orkade inte gå på bodypumpen igår så satt hemma och flottade med Christoffer! Höhö:) Förutom det gjorde jag inte så mycket igår.

Idag hade vi sovmorgon och jag försov mig iallafall, men det var skönt=) På webbdesign har vi börjat koda idag och jag är väl i stort sett klar med första sidan, lite små justeringar kvar. Sen hade vi lpl och matte och på matten kastade Camilla vatten på mig så jag satte mig själv i ett litet hörn medan dom andra mobbade mig men det var faktiskt rätt skönt, fick några uppgifter gjorda:)
Efter skolan gick jag på stan en sväng, Krille kom in vid kvart i fyra med nå grejer som jag skulle lämna igen och sen fick han följa med:p Hittade mig tre tröjor och en väska(y) + att jag har typ 500kr kvar, mycket bra!
Nu har jag precis kommit hem och ska ta mig nånting att äta och sen ska jag börja kila ner mot stil, blir spincore ikväll:)

Tisdag

Ikväll har jag svettats med Jenny=p Sen kom ärthjärnan Christoffer och hämtade mig och jag duschade och sen åt vi jappmousse och det var supergott men Krille tyckte inte om det, menja då är han ju ungefär lika korkad som en guldfisk.
Nu sitter jag ute i skogen och tjurar av lite olika anledningar men ska nog hitta på nått som gör mig glad=)
Imorn måste jag upp tidigt eftersom att Krille lurade mig totalt, så jaa.. kulkul. Har skridskor på idrotten och sen klockan tre skriver jag omprov i nk, eller jag missade provet så därför får jag göra det imorn, lycka till åt mig då!
Sen efter skolan blir det bodypump med Jenny och Johanna=) Mycket trevligt
Hejdå

Godmorgon

När jag vaknade idag så kände jag att jag behövde en sovmorgon. Vaknade för en halvtimme sen och jag har hunnit duscha och äta frukost!
Nu sitter jag och smörjer in ansiktet och ska väl börja fixa mig nån gång:p Måste bara samla mina krafter först. Snart kommer Krille hit för han har krockat med mammas bil hahahaha! Eller kanske inte, eller jag vet inte hur man säger, det var nån som körde in i honom?:p Det var lite småkul iallafall.
Nåjo, går till tre idag, hur jobbigt låter inte det? Herregud, sen måste jag hem och försöka plugga lite och sen halvåtta är det spinning!

Igår så var jag ju på aerobic med Johanna haha det var kul och vi hängde väl inte med så bra:p Men kanske far dit nån fler gång. Sen for jag iallafall till Camilla nån gång, minns inte riktigt vad klockan var men vi pluggade iallafall, eller den här gången blev det ganska mycket svammel men det var kul:p Sen kom tjurskallen och hämtade mig vid 10

Du och du

Vet inte varför jag skriver egentligen, är på dåligt humör och har inget att skriva..
Idag har det inte hänt nå, har varit trött helaaa dagen och det blir ju inte bättre av att jag ska och träna heller! Nåjo
Skola imorn igen, känner att det bir en deppigare dag imorn och ännu deppigare efter det osvosv
Ska traska till Johanna nu och vi ska röra oss mot stil, hejdå

Tidigt

Ja alltså på helger, jag har kommit på att jag typ alltid vaknar tidigt då och är svinpigg fast blir jättetrött på kvällen som dom flesta vet!=) Precis som nu, vaknade fan före väckarklockan ringde:p Fast på lov är det annat, då kan jag sova länge.
Men jaja, har precis ätit frukost och ska byta om när som helst, Johanna som egentligen skulle med orkade sig inte upp men hon hade redan avbokat så det hade hon säkert planerat länge:D Men mamma skulle också och träna så jag är inte helt mobbad, bara halvt
Hejsss


Deppigt

Som vanligt dårå, men nu känner jag att jag har slutat med mina deppiga inlägg iallafall haha! Har precis varit på spincore och det var som förväntat, svettigt men grymt skönt!
Sitter hos Krille och väntar på att han ska äta upp sina korvar så vi kan fara till mig och äta tacoooos, mooommaa! Sen ska vi till Camilla och hålla henne sällskap och sen vid tio så kommer väl Erik också:)

Imorn ska jag på bodypump klockan elva, mycket tidigt!:o Sen ska jag in till stan och köpa en jeansjacka, eller bara kanske:p Haha. Men sen på kvällen ska vi till Antnäs och umgåsas=) Trevligt, trevligt.
Hejdå=)

Fredag hela veckan

Nej verkligen inte, den här veckan har gått jättesegt! Idag vaknade jag vid tio, gick ner och åt frukost och sen klädde jag på mig:) vi halvelva skjutsade Krille mig till stan, har varit och gjort porslinsnaglar haha! Och jag är faktiskt nöjd=)
Efter det har jag traskat runt på stan med Sara och jag hittade mig en jeansjacka, ett linne och en tröja som jag har lagt undan, måste bara bestämma vilket av det jag ska köpa:p Höhö
Nu har jag precis kommit hem och ska ta mig nånting och äta och sen på lite mer än en timme ska jag börja röra mig mot stil:) Hejdå


Hemma

Herregud så trött jag blev på matten, helt sjukt. Eller först var jag inte trött, satt och jobbade och skrattade åt camilla precis som ett vanligt litet barn och sen föll ögonenlocken ihop och dom öppnades inte fören psykologiläraren lät oss gå 20minuter tidigare:)
Då kom Christoffer och hämtade mig för han visste att om han hade låtit mig gå i det vädret hade han fått smaka på andra bullar... Ne det var kanske inte hans tanke när han for men han vet att det hade blivit så!
När jag kom hem så fick jag mat av min snälla far och snart borde väl min arga mamma komma hem, ska försöka tigga mig lite skjuts av dom till Camilla så jag slipper frysa för Krille är på innebandy.. Men jaja, hejdå:p


Och jag var inte den enda som var trött idag:D Höhö

Ahmen godmorgon

Imorse var jag äckligt trött och tänkte att jag skulle gå äckligt sliten till skolan men nae, hoppade i duschen halvåtta efter att ha sett mig i spegeln! När jag kommer ut från duschen frågar pappa om jag hinner med någon buss, vad tror han själv? Fick iallafall skjuts av Tony från hans jobbbb en kvart för sent, he he.
När jag kom till skolan gjorde jag ett test i engelska och om jag får säga det själv så gick det mindre bra men vi får väl se=)
Idag går jag till fem och sen efter skolan ska jag till Camillaaaaa och plugggaaaa och sen ska jag äta min goa choklad och se Bolt igen(Love it) så jag hinner inte träna idag heller men imorn blir det spincore, yey! Svettigt
Men nu ska jag leta fakta om Emily Brontë så hejs:)


Hej igen

Tredje gången jag skriver idag haha, men har man inget liv så har man inte=) Efter skolan gick jag iallafall på stan med Jenny, hittade mig ett par skor som jag och Krille for och köpte sen and I love them! Dom var ganska lika ett par skor jag skulle beställa från h&m men var tyvärr mer än dubbelt så dyra så det var ju ett litet minus:p Haha nåja var bara tvungen att berätta det=)
Blev inte heller någon bodypump idag för Johanna som hade tvingat med mig skulle helt plötsligt inte gå så då orkade jag inte heller för jag var mycket trött som jag alltid blir efter att ha badat i klooor.. Är väl egentligen alltid trött men är extra trött då:p Hejdå:)

Trött Jenny!

Jo jag var lite trött när jag skrev det förra inlägget, helt fel lektioner jag sa att jag hade haha! Ni kanske inte bryr er men för dom som gör det så hade jag bara samhälls och psykologi=) Fick för mig att det var Torsdag, seg vecka... Tack för mig!

Onsdaaag

Gårdagen var mycket bra, var trött men tog mig hem från skolan ändå! Gjorde väl inte så jättamycket, for till Krille och åt köttsoppa och semla:p Sen for jag på spinning med Jenny:) Det var svettigt men skönt, haha!

Idag när jag kom till skolan så fick jag veta att Margareta var sjuk så vi fick jobba själva, har dock inte blivit så mycket sånt för mig, har mest suttit och klickat runt på olika sidor här och jaa..:p Efter den här lektionen ska vi till pontus och simma, yey vad roligt! Nä kanske inte, det suger rätt hårt...
Menmen, efter idrotten så har vi lunch, lpl, mattec och psykologi och sen klockan tre får jag fara hem=) Efter skolan ska jag sova och sen bodypump med jumbojossi! Nåjanåja, nu måste jag börja stänga ner så jag hinner byta om och hoppa i bassängen i tid, hejsvejs

They all make mistakes and so did we

Igår kom Jenny, Camilla, Johan och Erik hit med en present åt mig:) En jäättestor semla och jag orkade inte mycket av den så till slut tröck dom den i ansiktet på mig? Jaja men det är ju shyst:p

Idag vaknade jag nån gång, satt vid datorn ett tag och sen när pappa kom upp och slet upp Krille så gick vi ner och åt frukost och for vi till hertsön för dom skulle spela innebandyyyy osvosvosv...
När vi kom hem så gick vi ut och promenerade i drygt en timme och tio minuter:) Möe skönt! När vi kom tillbaka så for vi och hämtade mamma och pappa och nu sitter jag här med massa kläder, långkalsonger, halsduk och morgonrocken på det och håller på att frysa ihjäl och är irriterad över lite grejer.
Och snart kommer Camilla hit, vi ska på poweryoga och sen ska jag bara ta det lugnt:) hejshejs


RSS 2.0