Stackars mig

Idag vaknade jag tidigt då jag skulle fixa naglarna halv tolv, det var jobbigt:p Efter det gick jag till åhlens och hälsade på camilla på arbetet och köpte inlägg till skorna:)
Annars idag har jag inte gjort mycket, bara tagit det lugnt osv.
Ikväll var jag och solade med camilla och sen for vi på ett hemligt uppdrag;) Just nu sitter jag här i min ensamhet, eller ja min gizmo ligger bredvid mig:) Vi ser iallafall csi ny och ska väl sova snart, det kan behövas så jag är piggare och förhoppningsvis friskare imorn då det blir grillning och förklink hos camilla och sedan kalaset!


Godmorgon

Ja hejhej, nu har jag ganska precis vaknat, sitter och snorar och ser diagnos mord med vovven, mamma och pappa :p
Detg var riktigt kul att plåga Camilla igår, hon skrek som nå jag vet inte vad:D Haha!

Idag får jag se vad som händer och fötter, ska ta en prommis med Gizmo och annars ska jag nog bara ta det lugnt och hoppas på att bli friskkk! Vill ju inte vara sjuk till helgen, men det skulle inte förvåna mig om jag ligger hemma i feber osv:p

Soool

Idag har jag legat ute i solen med gizmo heeeela daen, vi har ätit glass och haft jättetrevligt:D Nu har vi nyss varit på en prommis och väntar på att alla ska komma hem så vi kan få grillat med en massssa tsatsiki!
Sen ikväll ska jag till camilla och pina henne:)


Du

Filmen igår var riktigt kass och jag är sjukt missnöjd!

När jag kom hem blev det ju självklart criminal minds med mor och far:D sen nån gång somnade jag, har inte sovit bra, vaknat hela tiden... så sjuuuukt jäkla varmt i mitt rum!:o Slog på fläkten och lyckades sova tills nyss men nu sitter jag istället och har jävligt ont i halsen, snorig som ett svin och nyser stup i kvarten, hatar min fläkt!

Nåja, ska äta lite soppa och sedan lägga mig i solen ett tag:) Ikväll blir det att vaxa benen på camilla när hon har slutat;)

jahaja

Idag vaknade jag efter ett nån gång, såg tv tills jag vid halvtre tiden upptäckte att det var sol ute, så låg ute och stekte ett tag:)
Hoppade sedan i duschen i väntan på middag, morotssoppa! MUMS! Nu har jag precis klickat hem lite grejer från modekungen.se som borde komma under nästa vecka=) Yepyep..

Ikväll får jag se, blir nog mest troligt bio med jenny och johan:)

Soffpotatis

Idag har jag inte gjort ett piss, bara legat i soffan med familjen och sett criminal minds:) Ska göra det resten av kvällen också ochcsen blir det att sova tidigttt..
Imorn for jag se vad som händer, stan en snabbis iallafall=)
Och sen finns det några bilder från gårdagen på jennys blogg för dom som är intresserade

jäklarns

arggh

pdol var mycket bra! när vi kom till området tappade jag och jenny bort alla vi traskade dit med direkt men jag och jenny höll otroligt nog ihop heela kvällen:p Kom hem vid tre och då var det bara att hoppa i säng direkt, tjohej


kjhgfgjgcm...

Så känner jag mig idag, men nu är det som tur var inte det jag ska skriva om.

Tänkte bara berätta att jag hade en superbra kväll igår:) Massa gott och massa skratt, tummen upp för det! Tror aldrig jag har skrattat så mycket som när farfar, pappa och greger gjorde konster i poolen, oslagbart! Sen pratade vi om massa grejer far och greger gjorde förra sommaren också, haha nåja. dom är som finurliga!
Kom hem sent och la mig min säng utan lakan och allt shit, tänkte bara vila innan jag bäddade den men vaknade halv 6 imorse och fixade det då istället:p

När jag ser dig händer nått inom mig

Sitter just nu hos mina kusiner i drängsmark, vi ska snart äta grillat och sen en massa jordgubbbbar:D Efter det blir det nog att bada badtunna och sedan ta ett dopp i poolen, great!

Jag älskar dig

Godmorgon:) Nu snart ska jag till skellefteå där resten av familjen är + Gizmo, men först av allt ska jag hämta ut mitt efterlängtade paket från nelly!
kommer nog hem ikväll, annars nån annan gång, men hejdå så länge

du du du

-

just nu saknar jag dig så fruktansvärk mycket, du var min andra halva
men nu vet jag inte ens vem du är

Hoppsan hejsan

Igår hände inte mycket alls, tog det lugnt och så. Efter middagen for jag till jenny och tog det ännu mer lugnt, eller ja tills johan kom iallafall:p
Haha, vi retade honom tills han blev arg och for hem. Sen såg vi film och i reklamen drog jenny på sig skinnstället och så gled vi iväg till kvantum, coola som vi är!
Satt hos henne, flottade och såg tv, riktigt mys:D

Idag vet jag inte vad klockan var när jag vaknade, for iallafall in till stan med jenny och jag hittade mig faktiskt ett linne, två nagellack, ny ansiktskräm och rakblad;) Haha!
Nån gång kom camilla hit och annars har det inte hänt såv väldans mycket, såg en jätte bra och jätte sorglig film med ett jätta dåligt slut. Nog för att det var en sann berättelse så hade väl inga andra förväntningar men ändå:p
Ska väl tvätta tvätta bort sminket och det på ett tag och sen blir det väl att krypa ner i mor och fars säng då jag är heeeelt själv hemma i natt för andra gången i mitt liv och törs inte ligga själv på övervåningen!

Bilder!








Sen finns det nån enstaka på camillas mobil som jag inte har tillgång till just nu:p

Tillbaka

Helgen som gått hade verkligen inte kunnat bli bättre!:) Har varit och seglat med Camilla och hennes far från fredag-söndag och det var riktigt härligt att komma bort och bara vara! Bilder kommer in i veckan.
Vi har badat i masssssor och svamlat på:p Kom hem igår vid åtta, åt middag och sen inte mycket.

Denna dag har varit helt åt helvete, fråga mig inte varför för jag vet inte. Är bara så sjukt less på vissa.
Skulle egentligen basta med Camy ikväll men då jag var och fixade p-staven idag så gick det inte så det blir väl att göra å annat:p Hejs så länge

You had your chance, you blew it
Out of sight, out of mind
Shut your mouth, I just can't take it
Again and again and again and again


...

Nu är jag arg, riktigt jävla förbannad
ÅH
godnatt

Hej

Idag kom pappa och väckte mig nån gång och bad mig slå på telefonen och efter det så ringde det från alla håll och kanter så då var det bara att stiga upp!
Satt nere i soffan med gizmo och såg film tills typ halv tre då jag äntligen lyckats släpa mig själv till duschen och sen kom erika förbi, hon skulle låna min locktång och kläääder:p
Efter det kom johan och jenny och hämtade upp mig och sen har jag traskat på stan med jenny och camilla tills halv sju då jag var tvungen att fara hem och käka!
Ikväll får jag se, vet inte om det blir film eller om jag väljer att sova bort hela kvällen?:o Känner mig trött, arg, irriterad och allt möjligt så får se


Hurrtigt jenny x2!

Idag började dagen med att jag och gizzzmo for till camilla och skulle sola men när vi väl kom dit så skjutsade erik oss tre till storsand där vi spenderade våran dag:p
Pappa kom nån gång, då var det middag och sen sov jag ett tag, vaknade av ett sms från jenny som skrev att hon nu var hemma och frågade vad vi skulle hitta på sen och efter ett tag kom hon med ett förslag om att vi skulle cykla till Carro i gammelstan och överaska henne och jag var ju självklart på!
Väl vid statoil ringer vi till ida för vägbeskrivning(i hopp om att hon ska bo vid statoil nånstans)! Till svar får vi nånting i stil med "Oj vad långt ni cyklade, då kan jag berätta att carro bor läääängst bort i gammelstan, just innan sunderbyn!) Men vi krigade och tillslut var vi framme, stannade en stund och sen var det bara att cykla hem, men det var faktiskt ganska härligt:)

Imorgon blir det att sola om vädret blir som lovat och sen blir det stan med camilla och jenny:)
På kvällen blir det film med jenny och johan och sen så kanske camilla också, har inte pratat med henne om det än men vi får väl se=) Nu snart börjar cold case så ska se det, natti

Arg jenny!

Idag har jag varit på stan med Camilla älskling:) hittade absolut ingenting och det var väl bra då jag inte har några pengar:p Efter det for jag med Krille till hans systrar som fyllde 25 just på denna dag, dom pressade i oss mat och fika och allt man kan komma på och sen när vi kom hit var det änu mer mat som skulle pressas ner i magen! huvva. Nu har jag precis ätit och ska börja röra mig mot Camilla som jag ska spendera min kväll med:)) Jenny kanske också skulle komma förbi men vi ser ju;p
Blir iallafall en prima kväll, känner att mitt humör inte är på topp just nu :p

puss

ikväll har jag då umgåts med mina små töser! vi har sett film och gjort andra hemlisar som inte får nämnas haha:p vid 11 åkte carro och ida och då fortsatte jag och camilla med privata grejer och sen blev det en till film:) vid tre kom krille och skjutsade hem mig.
nu ligger jag här i min ensamhet och kan inte sova, tyckte det var varmt så slog på fläkten och nu är det kallt och den är så långt bort så orkar inte stänga av den, åh
menmne, måste nog försöka sova men det går inte, har så blandade känslor just nu när det gäller allt så blir väl typ att vaka, hehe

imorn blir det stan med camy en snabbis och sen skulle jag med till krilles systrar som fyller år och fika och sen ska jag nog bara sova, det behövs alltid!

Ändrade planer

Skulle visst vara med Camilla, Carro och Ida ikväll så nu vet ni det:p

Söndag

Igår var det partaj, jag camilla josse hanna och tove började hos camilla och sen for vi till björx:p
Det var kul till en början och sen får ni inte veta mer, skulle jag berätta om hela kvällen skulle ni allt få er ett gott skratt och tycka att jag är dum i huvet så vi skippar det:p

Nåjo, idag vaknade jag vid 11 av att jag behövde spy och sen somnade jag om till typ två:) just nu sitter jag här med en massa blåmärken, sår och kliande myggbett och håller på att tjata på krille att han ska fara härifrån men han vägrar så jag är arg!
Sen ska jag ta en cykeltur till godishuset och köpa några karameller och sen blir det en tidig kväll:)


dfrctgvbhjnkml,ö

så känner jag mig just nu
längtar tills imorn, att få komma bort ett tag.
även om det är fel ställe att fara till om man vill vara själv
åh...

Hold on to me and never let me go

Ja jag lovar att jag ska göra om min blogg, när jag orkar...

Idag ringde krille och väckte mig ågra gången i hopp om att jag skulle komma ner idag men kände mig inte nog pigg för det:p Efter ett tag klev jag iallafall upp efter inte många timmars sömn och efter det har jag bara sett toon disney och nån annan konstig film med far min:)
Mina pengar tog precis slut på telefonen så väntar på att pappa ska fylla på och sedan på att Jenny slutar sitt jobb:p Ikväll har jag väl egentligen inga planer, får helt enkelt se. Eller jag vet att det blir en tidig kväll för mig så min buss går 7:50 imorn från stan.. herregud! Hejdå

En rubrik

Idag har jag inte gjort nånting som är värt att nämnas, eller ja sovit då=) och ikväll så blev det film med mor och far!
Just nu sitter jag och surrar med Jenny på msn och väntar på att csi ska börja, vilket det gör när som helst:p

Imorn blir det stan en snabbis och sen kanske övik fast tror nog det blir på tisdag istället, krille blev så ledsen när jag stannade hemma och sa att jag aldrig kan ställa upp för honom och mor bara klagar hon med så det är väl bara att pallra arslet dit ner då!
Menmen, sen så frågade Jenny precis om jag ska med på ett kvällsdopp imorgon om vädret tillåter och det väl klart att jag är på:D Godnatt

Hallåj:)

Var ett tag sen jag skrev här och det kommer säkert ta lika länge tills nästa gång för jag orkar verkligen inte med blogg just nu:p Menmen

Idag vet jag inte riktigt när jag vaknade, krille kom förbi en sväng helt utan tillåtelse så han for efter ett tag :p Låg i sängen läääänge för jag orkade inte kliva upp och sen ringde pappa och frågade hur många cider jag skulle ha.. fattade absolut ingenting! Men då var det så att Erika och Henke skulle komma förbi så nåjo=)
Dom sitter och ser travet och det gillar inte jag så ska väl gå ner är maten är klar och sen blir det väl att ta det lugnt där nere med dom:) Sen hoppas jag att det blir en tidig kvll för jag är trött, som vanligt:p Hejss

RSS 2.0