Borta

Ja här har jag inte skrivit på ett tag, men nu är det så att jag håller till på http://jennybengtsson.devote.se/ ett tag framöver, känner att jag behöver lite omväxling:)

Brandy och herr Morris

Jo, gårdagen var lugn, jag och Krille var med Camilla och vi var här ett tag och sen for vi och kollade på Eriks match i arcus och sen for vi hem vid elva nån gång? Tror jag iaf:) Såg knight rider och sen sov vi.
Idag blev jag väckt klockan tio för att jag skulle ut med hunden ich nu sitter jag och håller honom sällskap och ser Brandy och herr Morris:D Idag ska jag på spinning klockan fem och sen måste jag plugga och annars ska jag nog bara vara med Krille, hejsss


Helg!

Jodå, nu är det äntligen helg! Lovely.
Igår gjorde jag väl ingenting, efter skolan låg jag och Krille och såg på knight rider men han somnade typ direkt och sen efter maten såg vi tv med mamma och pappa och sen somnade jag för kvällen före tio nån gång, haha! Jag vet, låter jättetråkigt att lägga sig så tidigt på en fredag men det var otroligt skönt:D
Idag vaknade jag vid 10 så jag sov alltså hela 12 timmar inatt;) Sen for jag iallafall på bodypump med mamma och nu har jag pracis duschat, ska snart tvätta ut hårinpackningen och det.
Ikväll ska vi på middag hos Ola och Majsan och sen blir det väl att umgåsas med Camilla och Erik:)

Maybe I was stupid for telling you goodbye
Maybe I was wrong for trying to pick a fight
I know that I've got issues
But you're pretty messed up too
Either way, I found out I'm nothing without you

Måndag

Jepp, det var jobbigt att kliva upp imorse, försov mig med 40minuter men hann ändå med allt och kom i tid;) Det ni! Efter skolan traskade jag på stan i väntan på att Christoffer skulle sluta och strax efter fem kom han och mötte upp mig:) Jag köpte två leggings och en tröja innan pappa hämtade upp oss.
Väl hemma gjorde vi väl nte så mycket, åt tacos och tog det lugnt och sen ikväll har jag varit på spinpump medan Krille har sett hockey, det var kul:)
Nu ska jag snart hoppa i duschen, ska bara kolla runt lite här och kolla när Krille och Gizmo leker, haha hunden är helt slut och emellanåt så springer han och juckar på min isbjörn..(y)
Och imorn örjar vi praktiken som vi kommer ha måndag, tisdag och onsdag tre veckor framöver.. Ska vara på samma dagis igen, en backe nedanför mitt hus, yey men det suger ändå:p Hejdå=)

Jag vet inte

Ne precis. Den har dagen har sugit snopp, dåligt humör och sprängande huvdvärk och sen en hel del annat.
Just nu sitter jag och väntar på Krille som är och spelar innebandy men han borde komma när som helst:) Ikväll blir det säkert bara att ta det lugnt och sitta inne med honom och så, just nu känner jag att han är den enda som finns där. Eller kanske inte riktigt men i stort sett. Och jag saknar Camilla och Jenny, evigheter sen jag träffade dom:o Inte kul, men hejdå ska lägga mig och dö ett tag

Puttinutt


Ingen kommentar..

Jajo, idag vaknade jag tidigt, före tio typ:o Ja herregud. Skulle egentligen på bodypump klockan tolv men är helt slut, fast kan inte sova osvosv, så det blev iaf inget:p Ska nog bara ta det lugnt idag, kanske försöka plugga lite, umgåsas med Christoffer och mysa med min lillplutt!
Igår gjorde jag inte så mycket, var bara hemma och sen på kvällen blev det bodystep med Johanna. Och så kom min klänning och mina trosor från nelly igår(y) Klänningen var lite stor i rumpan men eftersom att det var minsta storleken så bestämde jag mig för att behålla den:) Hejs

Gizmo

Jo det var vad den lilla rackaren fick heta:) Och han är det sötaste och mysigaste jag har sett och världens pussgurka!

Gladaste Jenny

Nog är jag!=) Idag vaknade jag tidigt, trodde bodypumpen började 11 men det var visst på lördagar så hann inte träna idag.. Känns lite surt, har ju inte kunnat träna på massor med dagar pga ryggen. Nåjo:p
Vid ett väckte jag Krille för vi hade fått mer bilder på vovven och nu ska vi snart äta och sen far vi och hämtar den:D Åh, haha jag är typ överlycklig, lite jobbigt bara att sitta i en bil i ett fram och tillbaka till Göteborg men det är det värt!

RSS 2.0