bläääää

Gårdagen tänker jag inte skriva ens skriva om.

Blev en lång och jävlig natt.

Kan även meddela till dom jag inte har pratat med att jag lever:p

Idag har jag legat i sängen tills efter fem någon gång, eller har sprungit mellan toan och sängen då jag har varit turstig men lika fort som vattnet kom ner så kom det upp igen...
Nu har jag iallafall fått i mig mat, godis och massa cola;) Haha trodde aldrig jag skulle kunna äta igen.. Menmen, när Krille kommer tillbaka blir det att se flickan som lekta med elden med mor och far och bara tjilla med gotta!

Sen kan jag även säga att det blir nyktert i många månader nu



JAG DÖÖÖÖÖÖR!!

Det var den här jag letade sist jag la ut en massa videor men den hade inte kommit ut! looovely <3<3<3<3


Spincore

Blev ingen uppdatering igår för att jag är slö:) Men idasg blir det däremot, inte för att jag är mindre slö, utan för att johanna gör det hon är bäst på, klagar!

Skolan var lugn, vi gjorde inte så mycket förutom att tjura för att våra lärare är så konstiga och sen blev det en fika på mat&prat met johanna, elli och linn=) Mycket gott var det också! Har även bokat tid för en klippning som är väldigt behövligt, passar på imorgon när vi är lediga:D hihihihi..

På bussen hem satt iallafall jag och johanna och försökte klämma en finne på hennes jacka men den gick aldrig sönder? Ja fyfan.. Hon satt även och klagade, ovanligt nog, för att hon ska med på spincore ikväll och hon tycker så mycket om spinning:) Jag försökte på henne att tänka positivt men det är omöjligt.

Så ja, ikväll blir det då spincore och sen tjillaaaa och sova tills klockan ringer=) hejsiii

Men först lite turkiet bilder













FOTBAD

Jepp, jag ska bada fotbad snart och pyssla om mina fossingar:D great

Idag har jag inte varit lika duktig på att uppdatera som ni kanske har märkt, men har faktiskt inte haft tid=) Jag har gjort ingenting istället.. Ne men Johanna fick med mig på bodypump klockan fyra så nånting vettigt har jag faktiskt gjort:p

Ikväll blir det tv/film med mor och far och kanske dricka en smoothie eller två:D heehe.. Men iaf

hejdå

Jadu johanna

Idag kan du inte klaga på min uppdatering:D hih

Just nu sitter jag iallafall och ser hockey, eller det är pausss en liten stund till :p Luleå leder med
1-0 eheee, skulle väl vara kul om dom vann nu efter 200 förluster..

Efter hockeyn är det även gomiddag:) Kött, potatisgratäng, tsatsiki och vitlökssmör;) MUMS! Jag älskar vitlök, dock inte senare när man börjar rapa äckel haha.

Nåja, mer än så hade jag väl inte att berätta:D

hihi


Jag är trött och det här är kuuuuul!

Glad igen:)

Jag älskar cirkus möller, haaaha:D Sitter nu och ser reprisen från igår fast jag såg avsnittet igår, men lika roligt ändå=)


Det sista är inte från gårdagens avsnitt men det är kul haha, min humor suger..

Depppp...

Som fan, jag hatar luleå! Finns inga fina kläder nånstans, helt otroligt... Förrut kunde jag hitta massa på typ gina tricot nu vill jag inte ens gå in dit för det första jag ser varje gång när jag kommer dit är en svart tubkjol med silvriga ränder, GROTESK! den ser så b-ig och fulk och äcklig ut så nu hatar jag gina..
H&M kan jag hitta underkläder på, vila har också fått fula kläder, monki är inte min stil men hittar ändå nå där ibland och resten suger - luleå suger...

Ska lägga mig och gråta framför weekday, urban outfitters och topshops hemsidor.. åhåhåhåhååå

HEey

Gårdagen blev som sagt lugn, vi såg idol, the mentalist och criminal minds + massa godis=) Och jag blev jätteglad över att Reza åkte men nu vet jag som inte vem jag vill ska åka nästa vecka, typ Mariette kanske, vi får väl se:D

Nu har ganska precis vaknat, eller har hunnit läsa bloggar och äta en mandarin:) Sitter nu och ser skidor med mor och Krille?

Idag får jag se vad som händer, blir en promenad sen om det blir lite roligare väder, det är så dystert.. Sen blir det duschhh! Ikväll ska vi nog till Krilles systrar och så, men det är väl inte helt säkert så får se=)

Men nu ska jag ta mig en macka och o'boy, mumma:D Hejsvejs

Photosession

Med mig och Gizmo!







Nu ligger han på golvet och morrar och gnäller för att han har puttat in en mandarinklyfta under soffan och ingen vill ta fram den:)

I'm wet

Jo, blev en långprommis med gizmo och jag hatar verkligen sånt här jävla pissväder! Åh

Båda två är fortfarande typ dyngsura och det är kallt nå jävulskt, blir säkert sjuk igen:o Nåja, nu ska jag och pappsen fara och betala turkietresan hihihih:D Glad Jenny! Blir även att köpa en vaniljlatte, mums


Godmorgon

Den här veckan har varit olidlig, har nog aldrig varit så trött förut! Förstår verkligen inte:o

Nåja, nu sitter jag här i trollor och en t-shirt och lite extra träningsvärk i ryggen, funderar på att göra mig klar och så, kanske ta en prommis med gizmo=) Fårse fårse..
Ikväll blir det luuugnt och det känns skönt! Får se vad för lugnt som händer, men iallafall:p

Nu ska jag nog ta mig en filtallrik och se disney channel:D hihi

Men först ska ni få lite bilder från när vi var i sthlm i augusti;)
Dock är det typ bara bilder från när vi var med vincent på skansken, men kameran glömdes bort vid alla andra tillfällen :p














You winnnnnn

Jag erkänner, kan inte vara flitig på det här med uppdatering=) Glömmer hela tiden bort att bloggen existerar..

Men nu när jag ändå är här så kan jag berätta att vi har haft en lite speciell skoldag idag hehe, kollat massa föreläsningar och spelat upp redovisningar och redovisningarna var roliga men föreläsningar är inget för mig, höll på somna hela  tiden...
Efter skolan har jag bara suttit nere i soffan med Krille och svamlat för att jag har varit hungrig och trött!

Ikväll har jag även varit på bodycombat med Johanna, jag suger verkligen på det där:p Men nåja, nu ska jag krypa ner bredvid krille och gizzzzzmo och se lite ncis:D


Ännu en bild på min lilla älskling, så sockersöt:) Där var han dock sötare än han är nu..

Morsningkorsning

Heellåjsan:) Har försovit mig, började 8.15 och har ganska precis kommit ut ur duschen.. Yey!
Smsade jenny igår och frågade om hon skulle på iosen men hon svarade aldrig så jag tänkte att jag går väl på den då, vaknade strax före åtta av ett sms där jenny skrev att hon hade planerat att komma men försov sig:p
Jajamen, förstår inte hur jag kan vakna av ett sms men inte av väckarklockan.. Ja herregud!

Men iallafall, träningsvärken var inte så olilig som jag hade förväntat mig, men det kommer väl:p Ska strax klä på mig och sminka mig färdigt och sen traska iväg till busseeeen och sen blir det skola hela dagen lång=)
Ikväll blir det en tidig kväll, känner att jag behöver det om jag ska orka resten av veckan också.. :)

Nåja, hejsvejs och grattis till Sara som fyller 18 idag! ;)


avslutar med en bild på min lilla sockertopp

Färdigpumpat

Heeeej igen, har ni saknat mig?

Ne men tänkte bara berätta att den träningen jag och johanna hade planerat att göra lite oseriös då båda har varit dålig på att hålla igång blev seriös... Tunga vikter och ett bra tempo - träningsvärken imorgon kommer vara dödlig!
Skulle bara skriva det så ni inte glömmer att tycka synd om mig :) Puss!

eheee

Ja, alla klagar på min uppdatering så tänkte att jag skulle visa att jag kan vara flitig på det här jag också!

Idag började iallafall skolan med en jävligt långtråkig engelskalektion där man skulle hitta tio ord som uttalas olika, jag och ida hittade fyra stycken på en hel lektion:) Duktiga som vi är!

Dagen avslutades iallafall med en historialektion som alltid är densamma, anteckna, anteckna, anteckna och babbel:D Heehe nåja, sen fick jag johanna att skolka och vi traskade till roasters dcär jag köpte en vaniljlatte och sedan satte vi oss på bussen för att åka till porsöberget! Väl på porsöberget så gick vi en bit tillsammans för att sedan gå skilda vägar, lika tråkigt varje gång...
Menmen, sånt är ju livet när man bor på olika gator. Nu sitter jag här och väntar på att tiden ska gå för sen ska jag PUMPA hehehe... får väl se hur det går, var ju ett tag sen då jag har varit väldigt sick!

det var väl min dag :)


I would give it all

Tjaabba!:) Här var det ett litet tag sen jag skrev:p Hehe, johanna har till och med hotat med att döda mig om jag inte uppdaterar så..

Nåja, tyckte iallafall att det var dags att skriva någonting här=)

Sen jag skrev här sist har jag inte gjort mer än vanligt, en hel shopping faktiskt och det är ju alltid lika kul:D Imorn tror jag även ett par skor och en tröja borde landa i min brevlåda och så har jag skickat iväg en beställning till krilles moster att hon ska få springa på stan åt mig i stockholm så får se om hon ids:p
Jaja, idag har vi varit lediga och det var välbehövligt! Har inte gjort mycket alls, farit runt med pappsen, varit och klippt klorna på Gizmo osv.. :)
Lägger nog även in lite bilder här om något tag från tiden som har gått :p

Innan jag säger farväl ska jag bara tala om att resan till turkiet med klassen är bokad och jag är taggad!

26/5-2/6, det kommer bli great!

RSS 2.0