when I'm gone and I need a man, hope he understands

For och mös hos mamma och pappa efter att jag varit hos linn, eller ja jag låg väl mest och sov.. Så jävla välbehövligt!

Vi gick ner till old brodies och åt middag, mycket gott var det också :) mor och far stannade kvar och såg hockeyn och jag tog bussen hem, gick ett varv runt sjön och sen ikväll har jag färgat linns hår :)

Nu sitter jag och ser tv och har precis målat naglarna. Ska börja röra mig mot sängen så jag hinner få lite sömn inatt iallafall.

Imorgon blir det en sväng på stan med jossi och sen vid fem börjar flickorna komma hit :)

Bjuder på en bild på mig och mina barn från idag!


Fredag

Frågade onsdags om jag fick vara ledig nästa torsdag, om jag sålde för 25 igår så skulle jag få det. Landade på 38 så nu är jag lååångledig, så jävla skönt!

Slutet på året firades med vin på kontoret och utgång, har sovit tre timmar inatt. Nej inte ens i natt, imorse. Tar tillbaka allt jag har sagt om att jag aldrig blir bakis.

Nu ligger jag i soffan hos linn och halvsover :) hon pluggar och sen ska vi städa ihop här.

Imorgon blir det vin, middag och mys hos mig med fina tjejer, sen blir det nyktert långt framöver!

Puss


Tisdag

Har inte haft en så bra kväll som jag hade igår på evigheter, bara jag i en nystädad lägenhet. Helt tyst och underbart, sov som en stock inatt, vaknade upp själv. Snart ser alla dagar ut så och jag längtar sönder!

Idag gick det bra på jobbet, har varit på toppenhumör hela dagen. Efter jobbet tog jag en promenad runt sjön och insåg fort varför jag slutade promenera förut, fitta vad ont jag har fått i benhinnorna, dock bara i högra benet denna gång. Vet inte om det beror på att jag sprang runt på stan i dåliga skor igår eller för att mina ben är cp och jag har problem med allt från benhinnor, vader och knän. Tänk vad lite fotboll kan göra med en..

Nåja, det blev lite bättre när jag blev varm så jag tog mig runt iallafall :) Väl hemma fortsätter nedskärningen av mitt toppenhumör när jag inser att jag blir inte själv idag.

Ligger i sängen och lyssnar på musik nu iallafall, har precis ätit en filtallrik och ska snart krypa ner under täcket och försöka få mig lite sömn! :) Gnattgnatt

Måndag

Kändes som om jag hann med allt möjligt igår.

Kom hem strax innan 11, tog mig en promenad och sen städade jag i lägenheten, dammsög, dammtorkade, skurade, tvättade sängkläder osv. När allt var klart och lägenheten sken så traskade jag hem till mor och far och åt mat.

Vid sju kom jenny och hämtade upp mig, for till mig och duschade och böt om innan vi for till jossan och drack lite vin med några töser. Sen for vi tillbaka till mig och satt här i stan innan sofia och jossan gick till allstar. När jenny for så somnade jag direkt.

Idag vaknade jag vid tolv, traskade till stan för att köpa gardiner, kände att det var dags nu.. Haha! Och visst hittade jag gardiner alltid, för 2000 jävla kronor, onödigt dyrt. Hittade mig även några tröjor, skor, smink osv. :)

Vid tre gick jag och mötte upp linn som slutade jobbet, vi gick en sväng innan vi traskade till henne och lagade mat, gottgott! :) vid halv sju gick jag hem och lämnade mina fynd och böt om, traskade iväg till mamma och pappa för att hämta matlådor och gosa med mina prinsar :)

Tog bussen hem för en timme sen, tänkte gå ut och gå men lägenheten var tom så jag har myst ner mig i soffan med musik, underbart! :) ska alldeles strax gå och lägga mig, ladda upp för tre dagars jobb innan jag blir långledig :D

Bjuder på tre bilder på mona killar som numera är vänner :) puss och godnatt


bff

Fick en bok imorse, på över 500 sidor, och jag som aldrig läser. Men det var visst någon toppsäljare och jag gillar ju ljudböcker så ska ge den en chans! Har legat och läst med mina bäbisar för att fördriva tiden :)

Nu har vi precis ätit, det var gott och nu är jag jättemätt.

Snart blir det väl julklappsöppning och sen ska jag ta mig en prommis innan jag lägger mig och läser lite till :)


Julafton

"lestadianjenny ska sova bort hela julen" börjar med ett citat av erik från gårdagen, kunde inte vara mer sant!

Ligger fortfarande i sängen, ska strax ta mig upp, måste hem och duscha och hämta montan. Han ska få fira jul med oss här på porsön :) måste även slå in mammas julklapp, bara den kvar.

Nåja, hatar julafton, så fruktansvärt seg dag!

Nu måste jag klä på mig så jag kan leta min julklapp som pappa har gömt, haha... Får ta tag i det här så vi kan fara någon gång, ha en jättemysig kväll nu!


he he

Jättekul! Hittade den här på mor och fars dator, dog lite


God Jul!

Blev inte att jag for till sunderbyn igår, var alldeles för trött så tänkte att jag far hem och sover istället. Nej så blev det väl inte, linnea tog med mig på ett glas vin, som blev två och fler och sen rasade ju hela jobbet in på allstar haha.

När dom stängde så for vi till viktor där alla deckade. Marcus väckte mig halv nio imorse och jag då som aldrig blir bakis var ju hur pigg som helst jämfört med alla zombiesarna. Vi gick iallafall och köpte frukost och sen gick jag hem, tänkte att jag lägger mig och vilar ett tag så jag inte blir så jävla trött mot kvällen. Vid tre tog jag mig upp igen, då var det jag som var en zombie.

Har traskat på stan och köpt lite julklappar, mest till mig själv men det behövs också ibland! :) Efter det for jag till mamma och pappa och åt middag och ikväll har jag varit hos camilla med ett trevligt gäng och spelat bingolotto och klurat på lite julklappsrim, har haft en underbar kväll. Bilresan hem var nog kanske bäst, har gett lite löften till johan gällande killar så ska jag få följa med på en utlandsresa och hoppa bungyjump, låter rättvist kan jag tycka? Är ju bara att hålla mig inom ramarna han har satt upp!

Nu ska jag lägga mig i soffan här hos mor och far och se lite tv innan det blir läggdags, god natt! :)

Torsdag

Nu har det börjat vända på jobbet igen, det känns bra. Idag är det sista dagen innan lite julledighet :)

Igår när jag slutade tog jag en sväng runt sjön och stannade till hos linn, vi traskade iväg till max och fick i oss lite mat då petter hade grabbkväll hemma hos dom. Följde med henne hem och sen tog jag ett varv till innan jag kom hem.

Kan inte ens beskriva ilskan som uppstod som jag kom hem, det blev livat och vid två bestämde jag mig för att sova hos mamma och pappa så jag tog och traskade iväg dit, jag kan säga att det känns i mina ben idag. Annars är jag en sån som älskar att promenera och kan gå hur långt som helst men eftersom jag inte gör annat än sitter på ändan hela dagarna så tar det på krafterna... :p

Ikväll efter jobbet blir det nog att pysa iväg till sunderbyn och hänga lite med jossi, gå en prommis och så. :)

Imorgon kommer lönen, efterlängtad är den också. På lördag är det julafton, inte lika efterlängtad. Men nu ska jag pysa iväg, God Jul!

Här bak ser ni min fina tapet!

I don't care if I never see you again

Har som vanligt fått klagomål på att jag är dålig på att uppdatera så tänkte att jag skulle lägga upp ett kort inlägg.

I fredags hade vi julfest på kontoret och sen blev det olivers, natten spenderades hos mor och far på porsön.
På lördagen tog jag mig en promenad, tappade mitt visakort och kvällen var jag med jenny :) vi gjorde inget vettigt som vanligt. Sen igår var en dålig dag, jobb och dåligt humör går inte ihop. Avslutade kvällen hos camilla med jenny iallafall, med te och mys framför tvn.

Idag efter jobbet traskade jag iväg mot linn, satt och surrade med henne, åt pepparkakor, glass, mango, jordnötter, godis och säkert något mer. Myspys! :) väl hemma så inser jag att jag inte har några rena kläder så gick ner i tvättstugan och slog igång några maskiner. När dom två första är klara och jag ska börja hänga tvätten så vaknar montan till liv, vi har haft jättekul...

Nej men nu ska jag stänga av tvn och bädda ner mig på soffan med montan om han vill lugna ner sig. Imorgon blir det att möte upp jossi, som landade i luleå idag, innan jobbet, måste vara pigg och gla' :)


up 'til now I've always been afraid

Blir nog att ligga vaken inatt också. Känner inte igen mig själv, allt vände tvärt, helt från ingenstans. Känner mig helt livlös.
Orkar inte prestera, vill inte gå hem efter jobbet heller, imorgon slipper jag det ett tag då jag promenerar mot Linn och myser med henne och lussebullarna. Något att se fram emot!

Här var jag liten och glad


I never leave my heart open

Har aldrig känt mig såhär trött, helt galet... Från klockan fem har Monteus varit och bitit i fingrarna och lagt sig i ansiktet. Vid nio gav jag upp och hoppade in i duschen, det är väl bara att bita ihop!

Igårkväll efter middagen tog jag mig en promenad från mor och far till donken där Linn och Petter satt och käkade, följde med dom och storhandlade och sen for vi hem till dom och såg lite tv, åt lussebullar som var ännu godare nu och gjorda bara för mig! :)
Vi såg en idiot på resa, har aldrig sett det förut men måste faktiskt säga att det var kul :p

Efter tio någon gång började jag promenera hem, såg tv halva natten innan jag lyckades somna.

Nu har jag precis laddat ner a walk to remember, den ska jag se ikväll, åh så underbar film, blir helt varm i kroppen!

Nu ska jag väl ta och leka lite med Montan så han kan sova i lugn och ro när jag är på jobbet.


Söndag

Kom inte riktigt ihåg den här :) Nåjo helgen har varit bra! På fredagen hade vi afterwork med jobbet och sen for jag till mor och far och sov, har varit här hela helgen och har verkligen inte gjort någonting.

Igårkväll var jag på bio med Jenny, Camilla och Mia. Vi såg twilight, igen :) Och den var lika bra! Innan bion var vi och tog en kaffe på friends och så mysigt det var där.

Nu ska jag ta mig nånting att äta och sen ikväll far jag nog förbi Linn en sväng som har bakat mer lussebullar!

Söndag

Är galet trött, trodde aldrig jag skulle ta mig upp imorse, men efter många om och men så tog jag mig till duschen.

Nu sitter jag här och ringer och det går ganska bra, förstår dock dom som inte vill bli störda en söndag som denna haha..

Snart väntar samtal med min nya teamchef, inte vill jag splittras. Här satt jag igår och skrev hur mycket jag tycker om mina bordskamrater. :p Nåja, det blir nog bra! I övrigt så får vi mat idag, pizza, som jag inte tycker om.. Efter det blir det att promenera iväg mot Linn, socialisera mig med henne lite och ha det trevligt, äta hennes goda lussebullar :D

Hejsvejs

Mitt i natta

Jenny for för en stund sen, är alldeles för pigg för att lägga mig och sova just nu. Sitter och lyssnar på rihannas nya album, har inte haft ro att göra det tidigt. Hon är grym, verkligen! Det här gillar jag.

Har verkligen inget gott hemma och självklart är jag sugen på någonting, får se om jag lyckas gräva fram något. Fast jag skulle behöva sova, imorgon fortsätter en tävling vi har på jobbet. Blir mot Oskar den här gången, tanken var att jag skulle krossa han men har har några saftiga callbacks, vad har jag? Kommer sitta halvdöd på jobbet imorgon... Huvvaligen.

Nej men om man kanske ska slå igång någon film och försöka få lite sömn innan klockan ringer imorgonbitti :)

Tre inlägg på en kväll, det ni. Sov gott, igen. Puss!

Underbart


Åhh så jag älskar den här videon, kan se den om och om igen och gråter lika mycket varje gång! Helt underbar

Lördag

Tänkte att jag skulle försöka börja skriva här igen, har aldrig varit bra på det men en sista chans nu då...

Har nytt jobb, igen. Nu mera sitter jag i telefonen hela dagarna och säljer på folk försäkringar. Måste säga att jag trivs så fruktansvärt bra med jobbet, kollegorna, ja allt. Helt underbart.

Annars har det inte hänt så mycket i mitt liv, bor mitt i stan i en tvåa med min kisse Monteus och här trivs jag också, allt känns på topp just nu, har världens bästa vänner, är världens lyckligaste! :)

Igår var jag ut med Camilla och Jenny, kvällen var lite småseg och det var inte mycket folk ute men kvällen var ändå helt sjuk. Hade grymt roligt och det hände allt möjligt, träffade massa konstigt folk och när jag tänker på allt idag så skrattar jag bara...

Allt avslutades på max, som vanligt. Haha. Hade verkligen sett fram emot att trycka i mig ett friscomål då jag knappt har kunnat äta på hela veckan så där sitter vi och äter när det kommer fram en kille och säger att jag är så sexig när jag äter (satt verkligen och pressade i mig maten). Dog i skratt och aptiten kom inte tillbaka, vilket svin alltså! Mycket skratt åt snubbarna bakom oss också, ja herregud. Sen for jag och sov hos mor och far och nannade kudden i gästrummet. Har blivit ompysslad hela dagen och verkligen inte gjort något. Tog bussen hem halv tio och efter det har jag bara myst med montan.

Nu kom precis Jenny hit så jag ska väl sätta mig och surra med henne! :) Sov gott så knske jag kommer ihåg att skriva någon fler gång.



RSS 2.0