Eller?


godnatt /jossi


I'm not gonna miss you, not at all

Kluven tjej.

Idag har jag varit duktig, vaknade halv åtta så jag har tvättat, dammsugit, dammtorkat och skurat innan jobbet. En promenad runt sjön hanns också med. Var på topphumör när jag kom in och hoppades på en bra dag. Men icket.

Har haft två pissdagar på jobbet, vilket har gjort mig på dåligt humör, känner mig negativ mot allt.

Och så längtar jag efter Jossi, vi ska ha en ostkväll när hon kommer hem. Helt OK.

Tror jag ska somna till a walk to remember så jag får gråta av mig lite. Känns som en bra idé.



so don't you worry about me, go on, enjoy being free

Känns som att jag inte har sovit en blund inatt. Skjut mig.

Sitter här och missbrukar kaffe som vanligt, men det hjälper inte. Efter jobbet pyser jag iväg till min Linn som fyller år idag :) Grattis hjärtat! Blir fika och surr, myspys!

Efter det blir raka vägen hem och krypa ner under täcket och se en film med Monteus, underbart. Puss och kram.

I'm not gonna need you if I fall, so why am I crying?

I torsdags efter jobbet gick vi några och drack något glas vin och så, kvällen avslutades hos Sara. Förutom det så har jag varit nykter hela helgen, så himla skönt och välbehövligt :) Vet inte när det hände sist.

Nu undrar ni säkert vad man gör en helg i Luleå, nykter. Jo det ska jag berätta. Jag har varit med Jossi hela helgen :) Har nog pratat med henne i telefon i typ 10h dom senaste tre dagarna, om inte mer. Båda är lika deprimerade, den ena mer än den andra lite till och från, men har nog inte skrattat så mycket på länge.

Dom andra 62h har jag sovit ganska mycket, varit med Jenny och Camilla och myst hos mamma och pappa :) Idag var jag dit och åt grillat, gick fram och tillbaka och när jag kom hem somnade jag på soffan. Ganska dumt beslut för jag kommer inte att kunna sova inatt och eftersom Jossi tydligen skulle sova så får jag sitta vaken själv.

Till veckan ska jag boka en till tatueringstid, åh så kuuuul. Sen ska jag göra något mer som jag inte skriver ut innan det är gjort, kanske lägger ut en bild när det är klart, HE-HE. Är i någon sorts ålderskris av något slag.

Nu vill jag bara sova, men det kommer inte att hända, så ska ta och göra mig lite sodastream. Puss så länge!



så ha det bra, vi hörs, vi ses, i dina drömmar

Det är längesen jag mådde så bra som jag gör nu, på riktigt. Men ändå kan jag inte låta bli att hitta något att deppa över. Det är inte okej.

Två dagar till helg, då blir det nyktert, flott och ensamt. Det är däremot okej, precis vad jag behöver!

jag kastar ut det sista av dig som finns kvar i mitt liv

Angående gårdagen, Erik får nog ändra sin syn på mig. Stod inte på benen igår.

Gick hem typ åtta, Jenny kom och tog hand om mig som den underbara vän hon är. Sen la jag mig och sov.

Vid tre ringde Juhani och Rickard och väckte mig och frågade om jag skulle med och åka paddan, nja var väl inte så taggad för den men gick iallafall och köpte maxmat med Juhani, gott och välbehövligt.

Idag har jag bara varit hos mor och far och gjort ingenting, ätit gott och mått gott :) Sitter nu och ser taken på fyran och myser med Monteus, ska väl börja röra mig mot sängen snart så jag orkar med kommande veckan också.

-

Nu var det verkligen längesen jag skrev!

Vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva, jobbar och lever livet. Älskar mitt liv just nu, behövde nog vara lite deppig där ett tag för att uppskatta hur fruktansvärt bra jag har det.

Världens bästa vänner, familj och sen självklart mina underbara kollegor!

Har blivit utgång nu varje helg de senaste månaderna och jag som aldrig är ut annars kan inte annat än älska det.

Ikväll blir det utgång. Sitter nu hos mamma och pappa och dricker lite vin, pratade med några från jobbet och dom hade en biljett till hockeyn åt mig men jag var tvungen att tacka nej så det blir att möta upp dom senare på kontoret, ska även presentera Jenny för världens bästa gäng, bara Samantha som saknas!

Ser verkligen fram emot denna kväll, kan inte bli annat än bäst! :)

Lägger in några rader från Jennys blogg haha


I have to let go

Idag klagade jag på att Jossi är väldigt dålig på att uppdatera sin blogg, kom sen efter samtalet på att jag inte heller är så himla duktig.

Har hänt mycket sen sist. Min telefon gick sönder, köpte en ny. Katten bet i samma veva av kabeln till min dator, köpte en ny.

Nu känner jag mig som en människa igen och tänkte fortsätta ta några samtal här innan mat. Puss

RSS 2.0