Fredag

Sovmorgon till tolv som vanligt, otroligt skönt!:) På nkn gjorde vi typ inget för det blev ingen redovisning så vi pratade bara lite och sen fick vi gå vid ett. Och dessa förbannade tankar som jag lyckats hålla borta ett tag påminde en viss Johanna mig om idag, nog är det kul att vara jag alltid!
Traskade på stan med Camy ett tag, lämnade tillvaka en tröja och köpte en annan och en sjal:p Nu har jag precis kommit hem, ska tvätta sminket och lägga mig och se tv i en timme eller så och sen klockan fem blir det bodypump(y) Mycket skönt.
Efter bodypumpen blir det dagobert och sola med Jenny och Krille=) Eller Krille ska inte sola men han måste ju följa eftersom han är min personliga chaufför!
Annars ikväll skulle jag nog chansa på att det blir att ta det lugnt:) Men hejs så länge.

Been a long time since I
Did something good for myself
But why should I be put through hell?
He's doing what he wanna do
I finally found somebody else
Who really wants to make me feel
Things that I've been missing so long
And his love always passed the test
It's a shame I had to look somewhere else

Hoppas?

Ja, är bara tvungen att berätta att den 10 april kanske jag ska till Thailand i 17dagar, hur underbart låter inte det? Men bara för att jag är helt uppspelt och glad så kommer det ju inte bli nå, men man kan ju alltid hoppas!

Spincore

Idag hände absolut ingenting på skolan, började med hemsidan om Jenny osv men har inte kommit så långt:p Sen hade vi 2½timmes hål så jag och Jenny for till stil och hon köpte gymkort:) Höhö, det hände visst nå på skolan, vi mobbade Jenny som hade massvis med träningsvärk;D Men nåja, sen for vi tillbaka till stan, traskade runt i väntan på min tid på ungdomsmottagningen.

Nu har jag ganska nyss kommit hem, har ätit fil och macka:D Mooommma! Och på nå tag ska jag på spincore med johanna, heeerligt brudar!

Dagens smältost

Idag tog jag en sovmorgon och det var ju inte nådigt skönt!:) Åt kellogs K special till frukost och då ska man ju tydligen få en bra start på dagen men kan väl inte påstå annat än att jag fick en mycket jobbig start på dagen? Ja herregud.

Väl i skolan hände inte så mycket, på idrotten klättrade vi osv och JennyG tog sig ända upp den här gången;) Efter skolan lämnade jag igen nå jeans och köpte en tröja och nu är jag hemma=) Sitter och äter fil och havrefras, mooomma!
Sen på typ 45minuter ska jag väl börja röra mig mot stil, blir bodypump idag också eftersom att jag inte kunde träna i måndags:p Höhö! Och Jenny ska med;D Primaa! Men ha en trevlig kväll

Ohyeah

Hitta en supersöt bild på henne, haha är bara tvungen att lägga upp den:D

SINGEL TEMPO!

Bodypumpen gick braaaa, jag kissade bara ner mig en gång men jag stod längst bak så det var lugnt:) Nä skoja, sånt håller jag faktiskt inte på med, men det gick iallafall bra:p Haha! Har precis kommit hem, ska äta apelsin och sen hoppa  duschen=) Imorn blir det skola för min del, och jag kom precis på att vi har ju webbdesign så måste lägga in bilder på Jenny på ett USB-minne nu innan jag glömmer, ska ju göra en hemsida om henne:p Haha hejdå:D


Prima

Fick ett supertips av min mormor igår som ofta hade det här i sina yngre dagar:p Höhö! Så jag somnade utan problem och det känns genast myycket bättre men fortfarande dåligt..

Var iallafall på vårdcentralen klockan åtta i morse men fick vänta till kvart över nio tills det var min tur:p Haha! Hon ställde nå frågor och sen skrev hon ut ett recept så jag och pappa fot och hämtade ut medicinen direkt!
Orkade inte fara på skolan, känndes så onödigt för två lektioner och kan typ inte sitta still, men ja.. Har bara suttit och sett tv och ska fortsätta med det:)

KUL!

Jag har fått urinvägsinfektion, eller har väl haft det i snart två veckor men har inte orkat bry mig för det har inte varit så illa men nu håller jag typ på att dö, kan inte sitta still för att jag har ajaj och är fan kissnödig hela tiden fast jag egentligen typ inte är det.. Ska iallafall till vårdcentralen klockan åtta på morgonen imorn!

Nkn var iallafall luuugn och sen hade vi ingen ios för Magdalena var sjuk, for till Camilla och så, hon klippte Krille och sen lämnade jag dom mupparna och for tillbaka till skolan men klarade inte av att vara på varmkök och jag klarade inte heller av att fara och träna med mamma pga den här jävla skiten.. Nu sitter jag här och är på jättedåligt humör och typ gråter för det är svinjobbigt och pappa bara skrattar åt mig och jag var redan på dåligt humör sen långt tillbaka, åh. Kommer aldrig kunna somna sen heller så får väl se om det blir nån skola imorn. Blööööööööööö, hejdå.


Måndag, igen

Jo, så börjar skolan igen. Har nk direkt på morgonen och det är Johanna som ska hålla i redovisningen;) Jag och Camilla ska sitta och heja på henne, woho! Sen är det ios och varmkök.. Den här dagen kommer bli lång, det här humöret och dom typ pissigaste lektionerna? Nejtack.
Efter skolan måste jag iallafall skynda mig hem för för klockan 6 ska jag på bodypump med mammsen och säkert Mimmi, det känns skööönt! Och poweryogan var inte så jättehemsk som nu alla sa, haha! Lite segt, som jag och jag märkte hur sjukt ovig jag är så det blir nog att gå på det någon fler gång iallafall, kanske. Men hejs så länge

:(

Söndag

Yeaaaap, har varit och fikat hos min kusin Sandra idag som fyller 19:) Grattis! Och igår var vi hos min farbror Henrik, men jag vet inte vad han fyllde, typ 27 eller nå:p Haha! Idag är jag på myyyycket sämre humör än igår och sen ska jag på poweryoga, woho! Höhö, tror inte det är riktigt min grej, men det får jag ju inte veta fören jag har testat:p Jag är ju som seg av mig så det kanske går.. Hejsss


-

I know I can be a little stubborn sometimes
A little righteous and too proud
I just want to find a way to compromise
Cos I believe that we can work things out


I thought I had all the answers
Never giving in
But baby since you've gone
I admit that I was wrong


All I know is I'm lost without you
I'm not gonna lie
How am I gonna be strong without you
I need you by my side
If we ever said we'll never be together
and we ended with goodbye
Don't know what I'd do
I'm lost without you


I keep trying to find my way
but all I know is
I'm lost without you
I keep trying to face the day
Lost without you


How am I ever gonna get rid of these blues?
Baby I'm so lonely all the time
Everywhere I go I get so confused
You're the only thing that's on my mind


Oh my beds so cold at night
I miss you more each day
Only you can make it right
No I'm not too proud to say


All I know is I'm lost without you
I'm not gonna lie
How am I gonna be strong without you
I need you by my side
If we ever said we'll never be together
and we ended with goodbye
Don't know what I'd do
I'm lost without you


I keep trying to find my way
but all I know is
I'm lost without you
I keep trying to face the day
Lost without you


If I could only hold you now
Make the pain just go away
Can't stop the tears from running down my face
(oh)


All I know is I'm lost without you
I'm not gonna lie
How am I gonna be strong without you
I need you by my side
If we ever said we'll never be together
and we ended with goodbye
Don't know what I'd do
I'm lost without you


I keep trying to find my way (yeah)
but all I know is
I'm lost without you
I keep trying to face the day
(but all I know is)Lost without you


I keep trying to find my way
And all I know is
I'm lost without you


I'm Lost without you

And now I need you more than ever

Det finns nog ingen som gör mig så arg som Krille, är ganska så säker på det. Har iallafall precis städat mitt rum, skinande rent! Nä kanske inte, men har dammsugit och dammtorkat osv... Länge sen sist:p Haha! Ola och Majsan är här och snart kommer väl Classe och Mimmi också, dom ska äta middag här, känner att kvällen blir tråkig, är på så grymt dåligt humör och sjukt less just nu, precis som alla andra dagar senaste tiden. Men ha en trevlig kväll!


Freeedag

Mycket skönt:) Kom precis hem från skolan, har varit på alla lektioner den här veckan;) Deni! Nåjo, när jag kom till skolan så berättade Jenny för mig att när hennes Johan hade varit på historia på örnen imorse så hade han mött nå tjejer i trappen som hade sagt 'ni vet Jenny Bengtsson som går ledarskap, hon gillar fiskbullar!' Hahaha! Vemfan har så lite att göra att de går och pratar om vad jag tycker om för konstig mat?:o Ne alltså, herregud..:p Men det var iallafall kul.

Nu ska jag byta till mjukisar och lägga mig och se tv och vänta på att någon orkar fara och köpa fil åt mig och sen klockan fem blir det bodypump med mammsen:) Sen ikväll händer nog inget speciellt, men hejdå så länge.

Nejtack

Imorse var jag lika trött som alltid men skoldagen gick ändå ganska bra förutom att jag varit på deppppphumör och vissa vet ju varför, + att sista lektionen, psykologi,  kändes som en evighet för där hände absolut ingenting:p
Efter skolan fick jag veta att mina leggings äntligen hade kommit. Dom finns fan aldrig i xs på vila och när dom väl kommer in i min storlek på nelly så orkar aldrig mamma beställa men nu hade hon tamigfan gjort det :) Sen skyndade jag mig att äta och sen for jag på spinning med Jenny och det var väl inte riktigt min grej, alldeles för svettigt:p Haha! Och sen så på skolan ringde mamma och berättade att jag ska ju med på bodypump imorn så jag får inte vila fören på löööördag och jag längtar redan!

Nu har jag precis duschat och ska krypa ner för trappen och göra nyponsoppa och se tv eller nå liknande:)


Kan inte släppa det

Allt känns dåligt, jättedåligt! Och jag är trött:( orkar verkligen inte skola och idag går jag från åtta till fem men det ska jag väl klara, I guess.
Sen klockan halv sju ska jag på spinning och Jenny ska kanske med, det var fullt när jag skulle boka in henne igår men hon står som första reserv så;) Haha! Men nu måste jag fortsätta klä på mig och fixa lite, hejsvejs.

Onsdag

Hallåj:) Var grymt trött imorse men tog mig ändå upp och var väl ganska i tid, kanske fem minuter sen. Vi började med webdesign och det känns ganska enkelt det lilla vi har gjort men vi får väl se:p Sen hade vi idrott men jag kunde inte vara med för vi hoppade studsmatta och sånt klarar inte mina vader + att jag har träningsvärk:p Haha! Jag kan inte gå i trappor, eller jag kan ju men det tar sin tid och jag ser ut som nå jävla mongo. Enligt Matte ser jag ut som en spräckt ko:p Höhö..
Började med psykologi a idag också:) Vi gjorde inte så jättemycket, men det lilla vi gjorde var väl kul! Efter det så tog jag och traskade hem, det var mycket skönt om man bortser från det onda :b Nu har jag precis vaknat efter två timmars sömn:D Underbart! Annars har dagen varit tråkig, har känns mig helt deppig hela dagen, och det gör jag fortfarande, inte kul..

Aj!

Jotack, när jag vaknade imorse hade jag typ ingen träningsvärk men när jag kommer till skolan då jävlar... Det tog minst 20minuter att ta sig upp för trappen till skåpet! Det var iallafall lugnt i skolan, vi fick sluta tidigare från samhällsen och sen hade jag ingen engelska:) När jag slutade gick jag hela vägen till stan med Krille för jag behövde låna pengar av han till en BH, men nae då fanns den ju inte, kulkul! Hittade mig iallafall en tröja:)
Sen ska jag på bodypump igen, fast med Johanna den här gången=p Morgondagen kommer bli ett helvete. Hejsss

Måndag

Åter igen.. Idag har jag då äntligen varit och tränat, bodypump med min mor:p Och det är det jobbigaste jag har gjort sen jag spelade fotboll haha! Jag vet att jag är slö, men ni kan ju inte förneka att det är skönt att slöa? Nåja, imorn blir det samma sak fast med Johanna, känns sjukt tungt för jag kommer att ha världens träningsvärk:( Stackars mig..

I lost it somehow

Idag fick jag vakna mycket tidigt för att jag skulle kunna ta mig hem i tid för att Krille skulle spela innebandy med min far..:p
Senare ska jag på stil med Johanna och fixa nytt gymkort, känns grymt bra!:) Efter det får jag väl se vad som händer, säkert bara att ta det lugnt och sitta hemma i min ensamhet och bli emo. Ne kanske inte, men nästan..=p Ska nog ta en prommis sen för det var länge sen, men det är så sjuukt kallt ute så vi ser ju!

Nu ska jag iallafall krypa ner i sängen igen och tänka på hur jävla meningslöst livet egentligen är och hur mycket meningslösare jag gör det, yey!(y) Skjut mig.

I'm falling apart, I'm falling apart
Don't say this wont last forever
You're breaking my heart, You're breaking my heart
Don't tell me that we will never be together
We could be over and over
We could be forever

Slö Jenny

Igår tog jag sovmorgon till tjugo över tolv och sen hade vi ios och varmkök som jag var faktiskt var på och det var helt okej:) Efter skolan satt jag och väntade på hälsans i en timme på att Krille skulle sluta och det var det tråkigaste på länge, haha... Menmen.

Idag orkade jag inte stiga upp imorse så det blev ingen skola för min det, grymt skönt! Och imorn har jag bara en lektion, helt underbart:D haha hejdåå


Hej

Seg dag, blev inte att jag pluggade, har bara legat och sett tv och nu ska jag väl lägga mig för kvällen, det behövs. Eller så blir det att jag ser film med mor och far, vi ser ju.

Här får ni iaf några bilder från gårdagen!



Söndag

Ja, blev att vi drack igår och det gick väl kanske inte som planerat? Men nåjo, sånt som händer.

Idag vaknade jag först vid två av att mamma tyckte jag skulle äta frukost occh sen somnade jag om och nu har pappa precis väckt mig för middddag... Jag skulle seriöst kunna gå och lägga mig igen och sova tills imorn men jag måste tyvärr plugga!

Freeeedag

Idag försov jag mig igen, eller låg och drog mig lite för länge så fick stressa som vanligt, hatar det.. :p Efter skolan gick jag iallafall på stan med Johanna ett tag:) Lämnade tillbaka väskan som jag köpte igår, ska beställa en annan istället. Köpte också en tröja och slingfärg:) Sen for jag till Krille, vi drack hoppahoppa(nyponsoppa) och sen sov jag tills jag skulle hem och det var underbart!:D Har ganska precis kommit hem iallafall, eller har hunnit äta fiskbullar och mos ;) Mums! Nåjo, ikväll får jag se, blir att ta det lugnt iallafall.

Imorn ska jag pluggapluggaplugga och kanske slinga håret och sen på söndag blir det ikea:)

Trött!

Fysatan så trött jag var imorse... ställde klockan på kvart över nio och sen när jag vaknar skulle jag bara bluda en snabbis och det kändes typ som en sekund men när jag öppnar ögonen var klockan plötsligt kvart över tio... Bara att skynda sig i duschen!

Kom iallafall i tid till skolan och dagen har sugit:p Har inte varit såhär trött på länge. Men nåjo, efter skolan kom Krille in till stan och traskade runt med mig, köpte två linnen och en väska:) Jepp! Nu snart ska jag väl börja krypa ner i sängen och göra mig beredd för en ny skoldag imorn... Börjar iallafall tolv vilket är ganska skönt:) Men hejdå så länge


Mina!

Någon av dessa sötnosar ska jag köpa när jag flyttar hemifrån, har inte riktigt bestämt mig om jag vill ha en mops eller shar pei så vi får väl se:D Hels av allt vill jag ha båda!

Onsdag

Igår var nog den värsta kvällen på länge, har fan aldrig kännt mig så hängig.. Hade ont i huvet, förkylning och mådde illa men det gick inte att spy för jag var helt tom i magen. Svinkul, nåjo.
Känner mig iallafall inte riktigt lika hängig idag, men är fortfarande förkyld, ont i kroppen åreee.

Imorn börjar skolan och jag har sovmorgon:) Hihi! Godnatt

Tisdag

Igår skulle jag bara ta det lugnt och försöka plugga lite men vid middagen får jag veta att jag ska tydligen dricka, för Classe fyllde 45 haha! Nåja, det var väl trevligt ett tag:) Sen angående vissa saker har jag ingen kommentar. Fick massa bilder från turkiet som jag inte hade sett också:p haha! Johanna kom också dit en sväng, drack en halv grogg och kollade bilderna haha. Sen for hon hem för hon var mycket sjuk! När hon for så sjöng vi iallafall singstar osv och sen nån gång for vi hem.

Idag vaknade jag nån gång efter tre, har nyss ätit och så, rostbiff och potatissallad:) Sen vid 6-tiden skulle vi egentligen till min morbror som också fyller 45 men det blev tydligen till helgen istället för alla i det här huset är mycket sjuka:p
Så jag ska väl gå och lägga mig i sängen en stund och vänta på att Desperate och Gossip blir klart nån gång för nu har det ju äntligen kommit nya avsnitt, och sen ska jag väl försöka plugga... Nåjo, hejdå:)

-

And people asking how I'm doing
But every question still has you in
I say I'm fine
And I never think about you
But you're always on my mind

I'm getting over you, whoa
I'm getting over you, most of the time
If I say it like I mean it
Then maybe I'll believe it
Like it's true
I'm getting over you

Söndag

Har inte varit så aktiv här på sista tiden men har inte haft någon lust att dela med mig av vad jag har gjort och dess mindre mina tankar för just nu känns ingenting braaaa.

Nu har jag iallafall ganska nyss vaknat, funderar på att gå ner och äta frukost eller någe liknande och sen kanske fortsätta sova! Senare idag får jag se vad som händer:) Blir säkert att vara med Krille eller nå som vanligt, men måste egentligen plugga.. Har faktiskt inte så jättemycket men det känns som det!

Nåjo, snart är det skola och jag antar att ni andra längtar precis lika mycket som mig, puss!

I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind
I think about you baby
And I dream about you all the time
I'm here without you baby
But you're still with me in my dreams
And tonight
It's only you and me


Löst

Det stora mysteriumet är löst:p Haha! Hittade Krilles dricka i tvättstugan höhö:) Mamma tror att hon kan ha ställt dit den när hon kom. Och flaskorna.. vi kan ju ha varit grymt dåliga på att städa men jag vet inte och lär väl aldrig få veta heller:p

Nu ska vi iallafall pressa pizzzzza:D Jotack, det är mycklet gott! sen ikväll blir det nog bara att chilla. Pusshejs

Ett stort mysterium

Måste bara säga att det var krille som skrev förra inlägget:p

Men nåja :) kvällen var väl faktiskt ganska bra. Krille kom och hämtade mig vid åtta och sen hämtade vi upp Johanna &co. och sen kom massa andra också.. :p

Sen nu kommer den stora gåtan. Före vi for till stan så plockade jag, Johanna och Camilla bort alla flaskor och burkar och Krille ställde sin sprit i köket som det var ganska mycket kvar av och så plockade han bort alla glas och sen låste vi och for.
När vi kom hem så sprang Krille direkt och spydde och efter en timma gick vi och la oss och sen nu på morgonen var krilles sprit borta och det stog framme massa flaskor, burkar och glas och ingen har tydligen varit hit. Men jaja det stämmer nog..:o

RSS 2.0