Godmorgon!

Fredagen var mycket trevlig!:) blev en ganska tidig kväll då krille hade huvudvärk och jenny skulle jobba dagen efter men det var faktiskt ganska skönt=)

Igår hände väl inte så mycket, krille och burken m.fl. skruvade med snyggopeln och jag hade tråkigt:p senare såg jag melodifestivalen med krilles föräldrar men somnade direkt efter att alla hade sjungit.. haha! Sen när det var slut väckte krilles mamma mig och sa att norge hade vunnit, själv hejade jag lite smått på island:D höhö..
Vid två kom iallafall krille hem och sov med mig och nu har vi ganska nyss vaknat, eller har hunnit äta frukost:)

Idag får vi väl se vad som händer, ska försöka fixa lite till psykologin men vi får väl se..

Grattis älskling!

Dagen har varit helt okej, var inget speciellt på skolan förutom nkprovet som var galet svårt!

Nåja, har nationella i matte c på fredag också vilket kommer gå mer åt helvete... sen på kvällen blir det fest eftersom att min älsklingscamilla fyller 18 idag!:D JÄTTEGRATTIS! <3

gårdagen

Här får ni bilder på johans söta djur från gårdagen:D

Sen kom minna och hälsade på och jag och jenny spelade memory med henne, jag förlorade alla gånger... eller delad sista plats:p

Sen skulle hon in och äta lördagsgodis, men kom förbi med popcorn till oss först;)

En bild på paret med champagne och ringarna:D eller camillas syns intre men jaaaa

Dagen efter

Hejhej! Gårdagen spenderades i antnäs med krille, jenny och johan:) vi satt och drack öl och kollade på när johan och krille spelade xbox:p
Sen typ halv tolv for vi förbi camilla och erik som då firade ett år, vi drack svinäcklig champagne osv.. :p sen vid ett skjutsade vi hem jenny och johan och sen for vi också hem=)

Nu har jag ganska nyss vaknat, eller har varit ute med hunden också. har ont i huvet och är förkyld, det suger!
Menmen, sen ska jag iallafall plugga lite nk med camilla=)

Helg

Ohja, att det är! Igår hände inte så mycket, var med krille och sen for vi förbi jenny och johan en sväng och hälsade på med gizmo:) och nog blev hennes mamma tokig alltid, haha!
Sen träffade vi krilles vänner en sväng också.

Vet inte riktigt när vi kom i säng men det var väl nån gång:p Idag ringde jenny och väckte mig vid halv tolv och sa att vi itne fick vara med på det vi hade planerat för camilla ville vara själv med erik, men det är förståerligt:) men det blir ändå att jag och krille umgåsas med jenny och johan!
Nu snart ska vi börja röra oss mot mig, ska prova jeansen en sista gång för jag kan inte bestämma mig om jag vill ha dom och idag är sista dagen för öppet köp så:p riktiga punkarbyxor säger krille haha, svarta med hål över hela benen men jag gillar dom:D
nåja, hejsvejs

låt mig va!

Igår fick vi då veta klasserna och fattar inte riktigt hus rektorn tänker, okej jag orkar inte bry mig just nu för jag hamnade ändå med jenny och camilla så ja=)
Efter skolan var jag med min darling och sen träning och efter det såg jag hockey och sov:D

Idag missade jag min sovmorgon pga nationella i engelska b och vi får väl se hur det gick..:p och sen tog jag en promenix hem, sitter i soffan med gizmo och mamma och ser tv och äter nudlar=) riktigt trevligt!
Ikväll blir det att umgåsas med älskling, jenny, johan och erik för att planera morgondagen då det blir överaskning för camilla på hennes och eriks 1års dag;)

Onsdag

Har inte varit så trött som jag var idag på skolan på evigheter.. dagen började iallafall med webbdesign och jag och matte är väl snart klara, bara några smågrejer kvar:p
Sen efter idrotten skulle vi få veta hur dom nya klasserna skulle bli, men icket så förhoppningsvis imorgon då. Satt bara och chilla i skolan med jenny i väntan på psykologi och sen skjutsade johan hem oss=)

Väl hemma så somnade jag och krille ganska direkt, tänkte inte alls sova nå länge för 1800 skulle jag på bodystep men halv sex så ropade mamma att det var mat och då vaknade vi så det blev för stressigt, får väl träna extra hårt imorgon då(y)
Nu har vi precis ätit glass med varma jordgubbar och chokladsås och ska lägga oss i sängen och se nånting, vet inte=)

Morsning

Idag har skolan varit lugn, slutade 11:) eller egentligen skulle vi lyssna på nån eu-debatt men det orkades inte med.
Krille hämtade upp mig och Jenny och vi traskade på stan ett tag, sen till mig och jag slingade jennys hår=)

Nu har jag precis ätit och strax ska vi till rutvik och sen vidare till stil, ska försöka komma igång med träningen nu igen:p men nåjo, det blir säkert bra=)


-


Aloha!

Då var jag återigen tillbaka här, förstod inte riktigt det andra:p eller det var enklare och det gjorde det tråkigare=)
vi ser väl hur länge jag håller mig aktiv den här gången, en till två dagar kanske.

Nåjo, idag har det inte hänt mycket, en lektion och sen hem och myst med min bäbis och sett tv i väntan på att Krille skulle sluta:)
Vi har inte gjort mycket, några har varit här på middag och så rutvik en sväng. nu har jag iallafall precis duschat, ska göra nånting att äta och sen krypa ner i sängen med muppen och se prison break:)


RSS 2.0