people try to tell me but i still refuse to listen

inatt har vi sovit tre stycken i krilles lilla 90cm breda säng, mellan oss två har min favorit sovit :) nu undrar ni säkert varför mormor sov med oss men det var så att.. ne okej, gizmo var det såklart, det var mysit tills han blev kåt på fanny.

i övrigt denna dag har jag varit och tränat, gud så jag har blivit duktig! nu blir det att äta mat och sen hoppa in i duschen innan jobb :) hockeykväll så det blir nog lite folk ikväll, lät som så på farsgubben i alla fall.

lite uppdatering från tisdagen som förövrigt måste ha varit min turdag, hittade igen min borttappade halsduk och min favorittröja. for in till stan och skulle kolla efter örhängen till mig och mamma som har varut slutsålda, även i stockholm och på internet. köpte dom sista på frits ohlsson och boströms, tummen upp (y)
på kvällen vann pappa SM i poker vilket resulterade i massa tusenlappar, fina priser och en liten artikel i aftonbladet :) stort grattis!

i don't know why i'm still surprised

fyyyfan vilken träninsvärk jag har...... det är helt underbart!

idag gick jag för att posta ett paket, glömde ta med mig adressen så gick till subway och åt kakor istället i väntan på att blom skulle sluta :) sen traskade vi raka vägen hem.

nu ska jag få in mig lite mat innan det blir jobb på maxxxx och jag som knappt kan röra mig, det här blir jobbigt.

imorgon ska jag försöka ta mig upp lite tidigare än idag ovh sen blir det träning med mor min om jag inte måste jobba lunchen på ob och efter det blir det jobb på ob :p nåja, puss och kram

with violent words and empty threats

saknat mig?

idag har jag varit och tränat, jag kände mig så stolt så jag var bara tvungen att skriva ett inlägg! :) ska snart hoppa i duschen och sen äte lite omelett innan jag far till stan en sväng.
efter staden blir självklart jobb, känns inte som jag gör något annat? far från jobb till jobb och sen för att sova och nästa dag ser likadan ut. nä men nu ska jag inte klaga, har tre lediga förmiddagar i rad :D sen blir 11-19 fre, lör och sön på max, kommer vara helt död. men förhoppningsvis kan vi klämma in lite party där emellan också!

nog om det, snart är jag ingen maxare längre och guuud vad jag längtar, har redan bokat tid för acrylnaglar :) he he!

en puss till blom och elli innan jag säger hejdå, hoppas ni får det jävligt tråkigt i norge!


RSS 2.0