psykiskt sjuk

Tjatja bloggen!

Har tänkt uppdatera hela veckan men har alltid glömt när jag har haft tid men nu är jag här :)
Fredag-Lördag spenderades i min stuga med Sandra och Jossi, det var vääldigt kallt till en början men sen blev det mysigt och kul :D

Kom hem och hoppade i duschen och sen for jag och Krille och åt trerätters på waldorf, jag blev galet mätt men gott var det! :)

Söndagen fick jag också vara ledig, vilket var otroligt skönt.. kan inte minnas när jag sist var ledig tre dagar i rad. For iallafall på stan en sväng och köpte mig ett par uggs, det kändes välbehövligt och efterlängtat =)

Annars i veckan har jag bara jobbat, jobbat och jobbat, eller igår klickade jag hem ett par skor och då insåg jag att jag har köpt 6 par under det nya året. Fyfan.

Nu ska jag äta rostat med ägg och kaviar. Puss och kram!


puss och kram

Jag vet, jag suger men nu uppdaterar jag ju :)

Sen sist har jag gråtit och skrattat och det har varit kaos, jag har jobbat och sovit osv.

Mina käraste lämnade mig för ungefär två vecko sen, det var en jobbig tid så jag shoppade och det blev verkligen allt möjligt. Massa skor, sommarkläder, vinterkläder, alltillokläder, underkläder och ja.

Nu är det mest jobb men i helgen är jag ledig, ska mysa i korpis med några töser som också lämnar sverige för norge :o kaos igen, eller ne det går inte för jag är pank!

Tänkte bara skriva för att lägga upp lite bilder :)

Avslutar med min nya kärlek i skohyllan som kom förra måndagen :-*


RSS 2.0