somebody is gonna miss you, somebody is gonna wish that you were here, that somebody is me

Vet inte vad jag tycker om denna dag, känns så oseriös på något vis. Men det finns såna dagar också :) Har iallafall fått in en sen jag började så det börjar bra.

Till lunch bjuds det på dagobert och sen blir det buffé till middag, och sen självklart vin på det! Lutar även mot utgång så det blir bra. Ingen Samantha idag, men Nathalie skulle med så det här blir ju toppen.

På söndag blir det krogfesten på Olivers, vet inget mer än så men längtar ändå massvis. Kulkul.

Nästa vecka spenderas i Skellefteå, vi är 5st från Luleåkontoret som far ner och jobbar där tisdag-fredag och sen blir det aw med Skellefteborna så det blir att bo på hotell fyra nätter :) Åh vad gott med hotellfrukost! Kommer verkligen bli grymt.

Nu tänkta jag dricka min kopp kaffe och sen ta några samtal innan lunchen serveras. Glad påsk på er!

just can't take the thought of you miles away

Nu är Jossi hemma, här har ni en lycklig tjej! :)

Var och lunchade med henne, Vanessa och Linn igår innan jobbet. Blev sushi, haha vad hände där? Nej men gott var det iallafall, lite knepigt att äta med pinnar bara..

Blir att möta upp Jossi och Vanessa igen efter jobbet, vin var det sagt men eftersom jag börjar redan kl. 10 imorgon så blir det nog bara en kaffe för min del. :)

Imorgon blir det lite annorlunda arbetstider, 10-18 och sen kör vi på en afterwork på det, helt kanoners om jag får säga det själv. Kanske att Jossi skulle komma förbi här också. Det återstår att se :) Men nu ska jag ta och fortsätta ringa dom sista två timmarna här så jag får lite frid i lillhuvudet mitt.

and I'm gonna try to hold it all in, try to hold back my tears, so it don't make you stay here

Vet verkligen inte vad jag ska skriva. Mitt huvud är kaos, jag har fullt upp och det händer saker hela tiden, men ingenting jag skulle skriva ut här.

Nej men vad gör jag nu för tiden, har hunnit slinga mitt hår. Jajomen, nu ska jag bli blond igen och det är ju ett projekt. Har hunnit stuka min fot, den är blå och svullen. Mina knän är blåa och svullna. Jo precis, det blev utgång i helgen. Dock bara på lördagen.

Fredagen spenderades hos mig med Jenny, vi såg film och åt gotta :) Vi avslutade med paranormal activity 3, kanske inte världens smartaste beslut.

Och idag kommer Jossi hem, om jag längtar? Kanske liiite.. Ska baka en cheesecake till henne ikväll när jag kommer hem :)

Imorgon innan jobbet blir det att luncha med henne och Linn, åh jag blir så glad av bara tanken.

Nu ska jag fortsätta jobba, kanske lägger upp några bilder när jag kommer hem sen om jag kommer ihåg :)

RSS 2.0