Måndag

Idag har jag och krille varit på staaaan och jag blev ett par skor, ett par leggings och en kofta rikare=) När vi kom hem gjorde vi ingenting och nu har vi precis kommit till rutvik!

Imorn ska vi och köpa garn då krilles mamma ska sticka sockar åt mig:D hihi, sen ska vi hämta en lånedator tills jag får en ny då min inte gick att fixa, blööö... nåja=) Nu ska vi väl snart äta så hejs

glaad

Julen var bra, fick många fina julklappar, bland annat leggings från acne som jag har velat ha så jävla länge, hade kunnat döda för dom! Dock så skickade jag tillbaka dom haha... korkad som jag är :)
Ne men, 900kr, jag vet inte, leggings är inte riktigt värt det och jag hade säkert lyckats göra sönder dom så ja.

Mamma klickade även hem kenzas skinnkjol som hon hittade på nellys rea åt mig istället så får se.

Iallafall, igår var vi på middag hos krilles kusiner, god mat och trevligt folk:) Fick även tips om att mina prickiga strumpbyxor som jag har letat på varenda jävla affär i en evighet äntligen hade kommit in så det första jag gjorde idag var att fara in och köpa dom två sista i small:DD::D:D:DDD Jag är glad! Sen for vi och lämnade min dator hos kent då webkameran inte fungerade osv.

annars idag har jag sett hockey och tagit det lugnt och nu blir det nog film :) hejsss


HIHIHOHOH


mysklädd jenny med sina nya underbara tofflor!


Bilder

Tänkte dela med mig av lite bilder såhär på julafton:D

Bäbis fick sig en egen bulle:)

Nisse är duktig på att baka:D

Mitt mästerverk!

Farmor klär granen=)

Julklädd farmor :)

Julklädd Gizmo:D:D:D:D:D:D han är inte lika glad, han hatar den...

Jag tyckte synd om han så han fick en godbit!:)

Julklädd Jenny!


Imorgon är det juuuuul

Och det är alltid lika långtråkigt hehe :p Nåja!

Idag har jag varit på stan med mor och far, nog för att jag och pappa gick tillsammans och mamma för sig hehe, vi gick och fnittrade och snackade tjejsnack! Nä okej, kanske inte, det blev julklappsshopping:D Jag köpte till krille och jeppsson! Och även en massa till mig själv...

Jag vet nog det mesta jag kommer få imorn, och jag längtar:D Det jag vet om är en laptop, nyårsklänningen, tee, ringar, tofflor, underkläder årrreee och sen sa pappsen att jag får en mobil i nyårspresent hahah.

Menmen, nu ska vi fixa tills imorn så hejsvejs :)


Nyheter

Ett tag sen nu igen :D Har inte haft någon lust, hatar min bloggggggggg.. kul

Men nu finns det massor att skriva=)

Grattis till Dara och Stina som båda fyllde 18 igår
Grattis till Stina som tog körkort igår
Grattis till Jenny och Johanna N som tog körkort i onsdags
Jag och Johanna tog även vaccinet igår och sprutan kan dö, fan vad less jag är.. jag har sovit max en timme inatt, har haft feber hela natten och frysit som ett as och har typ inte kunnat röra mig. Skolan var viktig idag och jag lovade mig själv att jag skulle dit men när jag upptäckte att jag inte kunde klä på mig så kröp jag ner under mitt varma täcke igen och fick äntligen lite sömn!

Nu sitter jag här och väntar på att klockan ska gå, klockan tre ska jag till frissan, men inte vilken frissa som helst det är Gizmo som ska klippa sig:D hihi! Ett hundcafé på bergnäset som även klipper och har sig, det blir kul:D


Hellåjsan :)

heeeej!

Igår gjorde jag inte mycket, eller jag och krille var på jakt efter julklappar i stan och han köpte till sin syster och sina föräldrar och jag kom hem med underkläder till mig själv:) hihi!

Sen var vi bara i rutvik och tog det lugnt, jag ville vaka men inte krille.. vid två for vi iallafall till hertsön och hälsade på flickorna, skjutsade dom till max och sen for vi hem igen:p Somnade vid fem typ, trötta som as!

Idag vet jag inte vad klockan var när jag vaknade, efter ett nån gång=) och idag har vi bakat, jag har gjort knäck och krille chokladbollar;) Haha nåja, snart ska krille på innebandy och jag ska läsa lite historia och se tv med mor och far:D Hejsss

Det var dessa sötsaker som följde med mig hem



HEEEY

HEJ!:D

Idag har jag varit slö, sov till nån gång efter elva, hoppade i duschen och sen gick jag ner till porsöskolan och kollade när dom hade idrott =) Mycket söta barn! Måste dit på måndag och prata innan skolan, jobbigt!

MEnmen, när jag kom hem låg jag bara i soffan och såg barntv:D Sen sa pappa att vi skulle fara och köpa en julklapp till mamma och sen djurmagazinet och shoppa till gizmo ;) Men han är ju seg som alltid, nu sitter han i köket och surrar med nån snubbe..
Jag har till och med hunnit locka håret och då har man lite och göra^o) Nåja, ikväll är det idolfinal, erik vinner fast jag hoppas att calle vinner för att han tog toves plats....... tove skulle vinna, inte nån konstig kille.

Nåja, nu sitter jag och lyssnar på fast car med tracy chapman, greeeat:D


Godmorgon

Eller inte..

Idag var jag då och kollade när ungarna övade inför lucia, haha så söta!:) Var en kul turk också, eller det var mycket kul som hände men skriver inte för då blir det inte lika kul...

Annars har jag bara suttit hemma och pluggat(sett tv)! Sen satte jag mig här och tog kort på mig själv tills gizmo kom och började klänga och knorra i mina öron och ville ha uppmärksamhet, men som tur var kom krille och tog hand om den lilla jäveln=) Nu ska vi till stan, tjing!



I'm in love

Yes I am! :) Idag kom beställningen vi gjorde åt gizmo förra veckan, hahaha:D iiiiih! Vi beställde en morgonrock som han ska få i julklapp och en söt liten sak han ska ha på julafton hahahahahaaaaaa! Måste även köpa nå mer då han fyller år 29 december ;)

Nåja, han var jättesöt iallafall:) Imorn och på torsdag borde det även komma kläder till mig! jag är glad

Idag har det inte hänt mycket, skolan och spincore och snart blir det sängen!:D

Imorn ska jag till porsöskolan och observera några ettor, har ju äntligen kommit igång nu! Haha menmen, kul att fröknarna jag hade i tvåan/trean kommer ihåg precis vem jag.. 'Ja men det är ju marias dotter' ja hejhej=)

Menmen, efter det blir det stan, ska byta ett par leggings och lämna tillbaka ett annat par:p Sen blir det nog historiaplugg!



Bilder på gizmo själv i kläderna får ni se en annan gång:) Men det här iallafall hans beställning!

hihi :)

Har inte skrivit på länge, igeeen! :D Finns inte mycket att skriva..

Idag har jag och krille bakat lussebullar och byggt en snögubbe och imorn blir det pepparkaksbak! =) Har även sett new moon sen sist, helt underbar film.. längtar som ett as till nästa!



RSS 2.0