"vi behöver bara killar till en sak, och ibland behöver vi dom inte ens till det"

Citerar den världsberömda Jenny Gustavsson, oj vad jag saknar den kvinnan! 1½ vecka tills hon anländer till Luleå igen.

Skriver med henne i detta nu, men det räcker inte riktigt, får bli en ordentlig vinkväll när hon kommer hem!

Jojo, ska väl börja röra mig mot sängen snart, pappa kommer tidigt imorgon med någon sorts skoförvaring till mig :) Har jag inte världens bästa pappa säg?

På fredag ska jag till ikea med Camilla, har försökt skriva en lista men vet inte ens vad jag ska ha.. Nåja. Puss och godnatt!


jag låter saker rinna ut så jag slipper ta farväl

En lugn helg för mig själv, inte riktigt.

For till Linn med en stor godispåse i lördags, helt inställd på en myskväll. När jag kommer dit sitter Petter med grabbarna i köket och dricker och sen droppar Sofie och Linnea in med alkohol. Blev inte en enda godis, utan alldeles för många drinkar istället. Har varit allt annat än själv och nykter så gör ett nytt försök nästa helg!

Igår for vi till Sandra, fikade och kollade på hennes och Daniels lägenhet :) Hur fin som helst! Efter det blev det att fara och handla med mor och far, blev lite grejer till lägenheten och sen tog jag tag i städningen och dammtorkade, dammsög och skurade.. Riktigt stolt över mig själv!

Nu sitter jag på jobbet, har ingen bra dag, inte på något vis. Sen ska jag till Linn, ta ut lite ilska på henne innan jag går hem och kryper till kojs.

never got that whole in love thing, never hurts me to say goodbye

Idag har varit en sån dag då jag inte har gjort något vettigt.

Började dagen med ett besök hos frissan, hon la på samma färg igen så det skulle hålla bättre. Köpte även med mig ett serum.

Sen har jag varit hos mamma och pappa och gjort ingenting, vet inte riktigt när jag kom hem men har iallafall bara myst med Monteus och sett the big bang theory :) Jag har börjat bli förkyld och behöver verkligen en lugn helg för mig själv. Helt underbart!

Imorgon har jag väl inga planer annat än städning och så skulle vi kanske till Sandra som fyllt år och fika :)

Nu sitter jag här i min zipperall med min sambo, ska väl se något till avsnitt innan vi kryper till kojs. Puss och godnatt!

 


jag försöker men jag förlorar varje gång, antingen lämnar dom mig eller så lämnar jag dom

Heeej! Imorse var jag uppe tidigt, gjorde mig i ordning och sen for jag faktiskt till porsön och åt på ob, en Jenny special blev det. Ska ni äta där någon gång, så beställ den, det är inget som finns i menyn utan det är en specialare som kom till under min anställning där. Supergod.

Tog bussen till stan igen, lekte med Monteus lite så han sover när jag är på jobbet. Haha han blir helt andfådd av att springa ett varv runt lägenheten, jättekul! Försöker sluta att kalla honom för Montan, även om jag tycker om det. Fick veta av mamma och pappa att det är ett annat ord för mens och det kanske är därför han gör sönder så mycket av mina saker eftersom han inte vill bli kallad för "Mensen". Logiskt.

Nu sitter jag iallafall och ringer, hade budget innan mat och det är skönt, man känner inte samma press. Har dock en del att ta igen från gårdagen.

I måndags slutade Johan, helt från ingenstans!? Skyller gårdagens siffror på honom, det funkar ju inte utan underhållning. Nu mera står Filip för den, har skrattat tills jag gråtit idag och tackar honom för dagens siffror :)

Efter jobbet blir det en prommis runt sjön och sen imorgonbitti ska jag som sagt till frissan. Åh vad jag längtar, min utväxt är hemsk. Kommer bli att jag bara färgar den och lite ljusare i längderna som vanligt, fast är grymt sugen på mörkt. Jättesugen. Men vi tar det till hösten :)

jag drömmer drömmar om att alla försvinner, en efter en

Deppmode on. En jobbig katt gör mig inte på bättre humör, längtar tills hans bollar försvinner, hoppas verkligen han blir lugnare då..

Två jobbdagar kvar, sen helg.

Imorgon kommer lönen, jag längtar.
På torsdag ska jag till frissan innan jobbet för klipp och färg, jag längtar.
Nästa onsdag innan jobbet ska jag tatuera mig, jag längtar dit också.

Nu ska jag gå en promenad runt sjön för att inte somna, även om sömn är precis vad jag behöver.

no matter what, you'll never see me cry

Jag är hemma och jag lever. Levi var kul så länge det varade, tänker inte ens skriva om kvällen haha.

Detta inlägg tänkte jag faktiskt tillägna min älskade katt Monteus, en bild säger mer än tusen ord, så varsågoda. Kan tillägga att det finns fler saker, men mycket har behövts slängas, och observera att bootsen är mina acne pistols. Katthelvete.

Avslutar med mina nya älsklingar som har fått äran att flytta in i min skogarderob förra helgen, puss.


jubelidiot

Såna finns det gott om och igår lyckades en av alla få mig att bli så jävla tvär mot allt. Efter lite sömn var allt som vanligt!

Vaknade på toppenhumör, sprang ner på stan och köpte en klänning, hem och åt frukost och sen iväg till jobbet. Hade väl inte världens bästa resultat när dagen var slut men har inte skrattat så mycket som jag gjort idag på länge.. Haha, älskar att ha Johan mitt emot mig. Har fått avbryta samtal och låtsas hosta och allt möjligt för att jag har skrattat tills jag gråtit, vilket kan vara anledningen till mina resultat.. Nej men det var väl inte hela världen, ligger fortfarande en bra bit över budget så det blir bra :)

Efter jobbet traskade jag iväg till konsum med Samantha och Hallin för att köpa godis till bussresan, sitter nu och äter upp det.. Måste ändå sova hela resan om jag ska orka hela dagen!

Funderar på om jag ska gå och lägga mig, ska vara på jobbet strax efter sju imorgonbitti, huvva..

Och sen kommer pappa hit inatt och lämnar min och Samanthas alkohol och en överraskning, hiiihi godnatt.

I want you to know that it doesn't matter

Linn har en pissdag idag, Jossi har en pissdag idag, jag har en pissdag idag och Jenny är på väg till Thailand. Livet är verkligen inte rättvist ibland.

Nej huvva. Som sagt, har en riktigt dålig dag idag, trodde verkligen att allt skulle ligga bakom mig nu men så dyker något sånt här upp. Vem blir förvånad? Blir så jävla förbannad på mänskligheten ibland.

Tog en promenad efter jobbet, var verkligen tvungen att lugna mig och det var skönt. Hann fundera en massa också, vilket gjorde mig på depphumör. Känner mig väldigt kluven just nu och vet inte riktigt vad det är jag vill med allting.. Innan helgen visste jag precis vart jag stod och vart jag var på väg, nu är jag helt vilsen. Det som var självklart i fredags, känns bara korkat idag och jag känner hur jag drar mig undan från allting.

Sjukt deppig tjej, haaaha.. Nej ok. Nu ska jag försöka strunta i allt som varit, blicka framåt och vara positiv. Det får vara mina nyårslöften, såhär i efterhand.

det finns inget att försvara

Jenny sa att jag börjat bli bra på uppdatera, men.. det finns alltid ett men. Jag har visst tappat det på sista tiden och det är inte så roligt att följa med här längre. Nu är det så att jag har inte så mycket att skriva om, det som händer i mitt liv är absolut ingenting jag skulle skriva här. Skulle ju spoila filmen, justde det blir ingen bok längre. Linn är med i planerna och hon tycker vi ska satsa på en komedifilm, hon drar i tyglarna här.

Frågade Jenny om jag skulle skriva om helgen, hon skrattade bara. Precis. Annars jobbar jag och då sitter jag i telefon och säger samma sak varje dag, dock så går det väldigt bra och ligger en bra bit över budget, känns grymt! :)

Var iallafall förbi mor och far en sväng i helgen, hittade ett minneskort som jag haft i lillkameran i somras, fanns lite fler bilder från övik, samt lite bilder från skellefteå så lägger upp några här :)


helg

Gårdagen var pissdålig, räddade upp den ordentligt idag. Tog nytt personbästa, grymt nöjd tjej här, jatack. Så imorgon kan jag vara ledig med gott samvete.

Känner att uppdateringen blir bristande när jag jobbar och låter den nog bli det över helgen också, jag orkar inte.

Och nästa helg far vi till Levi med jobbet, konferens, mat, fest och övernattning. Stört kul, jaaaa!

Sen ikväll har jag syndat, vet inte om mamma läser och hon får inget veta så skriver inte vad jag har gjort.

Funderar på om jag ska glida över till dom imorgon också, är fattig och sugen på något gott, kan kanske fara och handla med pappsen. Har ju cheesecake i frysen, choklad i kylen. Men jag vill ha nudlar och chips.

På kvällen blir det nog en promenad med Linn och sen kommer Jenny hit när hon slutar, mer än så har jag inte planerat men det brukar lösa sig.

Nåja, ska väl försöka lägga mig, men vill inte krypa ur min ziperall, love it.

Jobbtisdag

Somnade strax efter tolv igår, helt otroligt.

Jossi ringde och väckte mig kvart i elva och i samma veva stängde jag av klockan.. Inte så smart drag från min sida. Vaknade igen vid tolv så det blev en stressig morgon.

Har iallafall sovit nästan 12 timmar och det var väldigt välbehövligt.

Nu sitter jag här och ringer, men vill egentligen bara krypa ner under täcket i min säng, men först blir det några samtal till och så har jag favoritmaten i matlådan ;)

Avslutar med två bilder på min man


because I know that's weakness in your eyes

Idag vaknade jag vid tio, gick en promenad och sen gjorde jag mig redo för jobb.

Till en början gick det väldigt segt, kändes verkligen att man har varit ledig lite för länge men sen blev det bättre :) Kändes bra att börja månaden rätt okej iallafall, bara se till att fortsätta så också. Första jobbdagen som ensamstående kattägare idag också, tror inte det uppskattades av Montan, nu går han bara runt och jamar och vill ha uppmärksamhet. Jobbig jäkel.

Ikväll skulle jag egentligen till Linn efter jobbet men inte svarade hon när man ringde, sen fick jag höra rykten om att hon sov så gick hem istället. Ska ta mig nånting att äta och sen lägga mig tidigt, känns skönt att få tillbaka lite rutiner igen.. Man blir lite bortskämd av ledigheten.


du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen

Ställde klockan på halv tio igår innan jag la mig, vaknade jag? Nej.. 12.21 kom Montan och väckte mig och då var det ju bara att kliva upp!

Har precis varit på en promenad med Markus, blev ett varv runt sjön. :) Ska äta mig en kiwi och sen hoppa in i duschen.

Idag får jag se vad jag hittar på, måste diska, och plocka upp lite här men annars blir det nog lungt. Skulle till mamma och pappa och äta middag men jag får se om jag ids, ska fan inte göra ett piss idag för imorgon ska jag jobba. Längtar redan tills nästa helg!

den här platsen är nån annans och jag måste hitta ut

Tänkte bara skriva lite kort om min dag.

Hann gå lite mer än ett halvt varv runt sjön innan pappa kom och hämtade upp mig, vi for och handlade lite som jag behövde, mat och kattsand. Väl hemma tog jag mig ett till varv då jag kände mig rastlös och sen hoppade jag i duschen och efter det slocknade jag direkt, sov lite till och från fram till tio då Jenny ringde.

Hon kom och hämtade upp mig och vi for till Camilla, satt och surrade där, dom skulle relatera mitt liv till en film, vet inte om jag uppskattar Jennys förslag sådär jättemycket. Tänker inte skriva det här, det skulle bara misstolkas totalt, haha..

Vi for vidare till någon fest och hälsade på, satt där till ett någon gång och sen for jag och Jenny till mig och surrade och åt godis. Strax efter tre kommer Markus med maxmat, riktigt uppskattat! Har haft en stört rolig kväll, kan bero på att jag varit övertrött hela kvällen och skrattat i ett, men det är väl så det ska vara :) Kvällens höjdpunkt var nog ändå när Markus trodde att Montan hade låst ut oss på balkongen.. Hahaha, dör lite

Dom har iallafall nyss farit och jag när som helst hoppa i säng, tänkte försöka ta mig upp i ganska rimlig tid imorgon, sista lediga dagen och orkar inte spendera den i sängen.


som om ont skulle försvinna då

Igår vaknade jag vid halv nio, somnade om efter en timme och vaknade sen igen strax innan ett :) Tog mig ett varv runt sjön och stannade till hos Linn och surrade med henne och såg tv. Sen tog jag ett motsatt varv hem igen, hoppade i duschen och städade upp lite här hemma. Staplade upp skorna från mor och far i en av dom tomma garderoberna så nu ser man golvet i hallen igen.

Vid sju kom Jossi, sen Jenny och sen Sandra. Vi såg tv, surrade och fikade. Hade en trevlig kväll även fast jag var så jävla trött :) Jossi for sist, med bussen strax efter tolv. Då satte jag mig och såg lite big bang theory, jag älskar Sheldon, tröttnar aldrig.

Efter två gick jag ner i tvättstugan och körde två maskiner och efter att jag hängt upp allt så gick jag och la mig.

Pappa ringde och väckte mig vid elva idag och strax efter det kom dom och hämtade upp mig, har varit hos morbror Thomas som fyller år och fikat :) Har precis kommit därifrån och ska ta och byta om innan jag tar mig an ett varv runt sjön.

Sen blir det nog att traska iväg till mor och far och hämta lite grejer och ikväll får jag se vad jag hittar på, blir lungt iallafall, imorgon är min sista lediga dag och det ska jag ta vara på!

jag ska aldrig mer säga sanningen till någon som saknar förmåga att förstå

Middagen hos mor och far var god, till förrätt blev det hemmagjort vitlöksbröd och hummersoppa, till varmrätt blev det fläskfilé med massa grejer i med ugnsstekt potatis och till efterrätt blev det cheesecake men jag orkade inte vänta så tog bussen hem.

Väl hemma blev jag väldigt sugen på cheesecake så gick till konsum och handlade det som behövdes, så nu ligger den i frysen :) Jossi blev överlycklig när jag berättade det, hon ville komma innan dom andra imorgon haha.

Har precis laddat batteriet till min kamera som jag inte använt sen i somras, hittade lite bilder från övik, dom flesta har vincent tagit så dom är inte dom bästa men jag tänkte dela med mig av några :)


jag gav upp för länge sen

Skriver ett inlägg i brist på annat.

For som sagt till mor och far och rensade lite igår, fick med mig två ikeapåsar och en resväska med skor, förstod inte vart alla kom ifrån, det tog aldrig slut. Slängde ungefär lika mycket, eller mamma skulle väl ge mycket till myrorna, haha.. Men jag vet inte riktigt vart mamma har tänkt att jag ska få plats med alla här i min lilla lägenhet.

När jag kom till stan så ringde Jossi, hon satt på kulturenshus och pluggade så jag traskade ner dit och drack kaffe med henne :) Vid 18 kom Sandra in så vi gick och satte oss på friends och fikade och surrade, det var trevligt!

Kom hem vid åtta, somnade i typ en halvtimme och sen gjorde jag ingenting. Fick bekräftelse på gammal information, dog lite. Så.jävla.lättad.tjej. Annars satt jag bara i soffan med montan och pratade med folk, i telefon och på facebook. Nötarn.

Kom i säng vid tre och somnade direkt, har sovit som en jävla stock men telefonhelvetet har då fan ringt hela morgonen, hade helt glömt bort att jag bett Jenny ringa, men det var inte bara hon... :p

Nu har jag iallafall tagit mig upp, tänkte ta mig en promenad runt sjön innan jag beger mig mor kvantum för att surra med Jenny och köpa kattmat :) Annars idag får jag se vad jag hittar på, mamma och pappa skulle ha middagsgäster så det blir iallafall att fara dit och äta middag.

Nu ringer det igen, farmor denna gång. Hon vill ha mitt kontonr, hehe! Det kan bara vara positivt.

!

Just nu är jag nog världens lyckligaste, känns som en sten fallit från bröstet. Åh. Tänker njuta av livet och älska varje sekund av min ledighet nu.

Återkommer en annan gång, mest troligt nästa vecka.

visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut

Igår vid tio tog jag en promenad runt sjön med Camilla. Det var trevligt att surra av sig lite :) Hon höll även med om det där förslaget om att skriva en bok, tur att jag har vänner som stöttar mig.

Väl hemma kom jag i säng ganska fort och efter många om och men somnade jag, innan tolv iallafall. Precis som planerat. Halv tre plingar telefonen till och somnar jag om? Jodå, halv åtta...

Kvart över nio vaknade Montan, alltid trevlig med en pigg och lekfull katt när man är som tröttast! :) Sen fick jag honom att inse att det är mycket mysigare att ligga still och kurra men tog mig upp vid tio iallafall, sprang in till stan och köpte en tröja och sen har jag hunnit med ett varv runt sjön. Sprang förbi kontoret och hämtade min halsduk och min laddare som jag glömt, och där satt det två tappra krigare och arbetade. Stackare! Nu tänkte jag ta och plocka upp här i lägenheten lite innan jag hoppar i duschen och pyser iväg till rosenday spa.

Efter det far jag till mamma och pappa och städar ut lite i mitt gamla rum och i garderoben, har inte orkat göra det tidigare.

Ikväll far jag som sagt till Jossi, får se hur det blir med pulkåkandet, är trött som ett as. Men annars får vi ta det en annan dag :)


God kväll!

Somnade tidigt, precis som planerat. Innan tolv till och med, och när hände det sist? Här sitter jag ändå... Självklart var jossi inne på facebook och underhåller mig såhär mitt i natta, kan typ inte sluta skratta. Natthumorn är ju den bästa!


if I say it like I mean it, then maybe I'll believe it, like it's true

Det blev lax hos mormor och det var gottttt. Har nog aldrig varit så mätt och är det fortfarande. Efter maten somnade jag, självklart Hehe. Pappa väckte mig tjugo över sju och sa att dom skulle fara så kollade när bussen gick, 19.27, så det var ju bara att skynda sig iväg. Fick med mig en matlåda och morotskaka, mums. Har kvällen räddad!

Idag är jag på sånt där jävligt humör igen, delvis för att jag är trött och vilken dag som helst kommer veckan i månaden som alla kvinnor längtar efter. Sen lite pga alla idioter som inte bara kan knipa igen, att det ska vara så mycket roligare att sitta och peka ut folk när man precis innan har suttit och dumförklarat sig själv genom värsta tänkbara scenario? Snacka om att ha supit bort sina hjärnor. Åh. Jag vill vara besviken, men det är jag inte, jag är inte ens förvånad..

Ska faktiskt ta och tvätta ansiktet nu och slå igång en film eller nå, försöka komma i säng tidigt och hoppas att jag vaknar på bättre humör imorgon :)

Annars imorgon ska jag göra permanent fransböjning, dock bara för att jag hade ett presentkort som egentligen har gått ut. Har tid klockan ett och hade tänkt ta mig en promenad innan :) På kvällen blir det nog att fara till sunderbyn och åka pulka och leka i snön, det om nånting kommer få mig på bra humör!

God morgon

Oj herregud så trött jag är. Har precis tagit mig upp ur sängen, när vände jag på dygnet? Usch så jobbigt, måste försöka att komma i säng tidigt ikväll.

Nåväl, ska dra på mig nå kläder och sen ta en sväng runt sjön och försöka piggna till :) Ni vet redan vad jag har för planer för idag så skriver senare istället. Puss

you gave me strength to carry on

Min lilla nap varade i drygt tre timmar... vaknade någon gång efter nio och insåg att jag var tvungen att kliva upp om jag skulle kunna sova inatt. Visst hade jag rätt att telefonen skulle ringa men har bara tryckt bort ljudet. Smart tjej! :)

Tog mig upp iallafall, traskade iväg till konsum och köpte mig lite godis. Väl hemma sätter jag mig i soffan och läser lite. Känns som att telefonen och dörrklockan har plingat hela kvällen, man blir ju tokig. Här sitter jag i min ensamhet och vill inte bli störd men till slut gav jag upp, så traskade iväg till linn :) Har suttit i hennes soffa och myst och pratat strunt, kan behövas sånt också emellanåt.

Kom precis hem, är dyngsur efter att ha traskat hem i denna snöstorm. Har montan i famnen och det bara droppar från huvudet ner på stackars han som vill bli kliad.

Jojo, imorgon blir det nog att bara till storheden med farsgubben och kolla lite och sen blir det middag hos mormor, antingen lax eller tacos, återstår att se! :) Får se vad jag gör mor kvällskvisten, älskar att vara ledig och göra absolut ingenting men kan inte minnas när jag var ledig såhär länge sist så jag kommer nog gå under jorden, blir så förbannat rastlös...

Okej, efter allt man får läsa här på bloggen så måste ni tycka att jag har världens tråkigaste liv, förstår mig faktiskt inte på dom som klickar sig in hit varenda dag :p Men mitt liv är faktiskt ganska händelserikt, iallafall den sista tiden. Jenny brukar säga att jag skulle kunna skriva en bok, öltricket skulle den ha hetat. Dock måste jag nog skriva den anonym. Menmen.

Nu ska jag äta mig en macka eller nå innan jag sätter mig och läser lite till :) God natt!


it's a little late for explanations, there isn't anything that you can do

Vet inte riktigt vad klockan var när jag lyckades somna igår, men sent var det iallafall.

Och vilken tur att det hade varit storm i sunderbyn så jossi var ju tvungen att skotta imorse så jag fick mer sömn :) Vid ett ringde hon och sa att hennes buss går om fem minuter så då var det ju bara att kliva upp.

Vi traskade runt ett tag, fick med mig allt jag skulle ha + ett par jeans, som jag längtat! Har redan två par i samma modell och färg men båda har gått sönder så lyckan som uppstod när jag går in på carlings och ser att hon står och packar upp dom går inte att beskriva, dom har varit slut en evighet. Efter staden så tog jag en sväng runt sjön och nu har jag precis duschat, sitter i soffan i morgonrocken och min teddyfilt.

Pappa och jeppe har varit och lämnat montan så ikväll är det jag och han :) Men nu ska jag faktiskt äta upp min mandarin och sen ta mig en liten nap, är så galet trött. Får väl se om det blir en liten, ställer ingen klocka, men annars så är det väl alltid någon som ringer och väcker mig.


a chapter ending but the story is only just begun, a page is turning for everyone

Kom hem strax efter sju idag, plockade ihop från gårdagen, fyfan hur det såg ut... Glas, flaskor, mat, tallrikar, bestick, såser och ja allt möjligt och överallt. Haha! Efter det tog jag mig en promenad runt sjön :)

Ikväll har jag inte gjort någonting, hoppade in i duschen när jag kom hem och sen har jag legat i soffan i morgonrocken hela kvällen. Började se big bang theory från början igen, kände att jag behövde något som muntrade upp mig men efter tre avsnitt och massa skratt insåg jag att jag orkar inte vara glad. Idag är en dag då jag känner att mitt sanna jag, ett dåligt humör, är välkommet så slog på a walk to remember för hundrade gång och grät floder. Efter den såg jag no reservations som jossi har sagt ska vara bra, och visst var den det, grät lika mycket till den.

Älskar filmer som man man gråter till, nog för att jag gråter till typ alla filmer, men såna där bra.

Nu ska jag faktiskt ta och krypa ner i sängen och somna till the notebook, imorgon blir det stan med jossi, om hon nu vaknar det vill säga ;)

Och oj vad jag älskar denna ensamhet, att bo själv, här har ni en lycklig tjej på lite dåligt humör bara idag.

so I'm moving on, letting go, holding on to tomorrow

Ja, då var det ett nytt år också.

Vi började hos mig, jag och mina töser och sen for vi vidare till linn där hennes man var med ett gäng. Vi kom precis till lekarna så det var trevligt! :)

Jag och jenny for vidare till notviken och allt som allt så hade jag en mycket bra kväll igår även om avslutningen kunnat vara bättre. Vet inte vad klockan var när vi for, men jag och jenny for hem till mig och åt lussebullar, dock hade dom hunnit bli lite torra.. :p

Jenny for vid fem någon gång och jag somnade innan hon ens hann stänga dörren efter sig.

Måste börja röra mig mot mor och far, har knappt nå batterier i telefonen och har glömt laddaren på kontoret... åh, vad glömde jag inte där?

Nåjo, bjuder på två bilder från gårdagen, man glömmer som bort att man har en kamera.

RSS 2.0