Söndag

I helgen har jag inte gjort nå, bara tagit igen all sömn jag har missat under veckan som gått:p Idag skulle jag egentligen på bodypump men klantig som jag är så trampade jag på en glasbit imorse som for in långt i foten, låg och skrek ett tag tills mamma fick ut den haha ont som fan gjorde det! Men mor och far tyckte iallafall att jag skulle skippa det idag då.

Imorgon börjar skolan igen, alla dagar efter schema usch. Går till fem första dagen också..:p
Efter skolan blir det iallafall träning, antingen bodypump eller spinpump, får se=)

Nu ska jag äta middag och sen kanske ta en prommis eller nå!


Jag vill ha rött hår igen men ändå inte, lika bra att dö

My mind is gone, I'm spinnin' round

Tjabbatjena=) Idag vaknade jag tidigt, inte lika tidigt som planerat dock:p Dagen var faktiskt mycket roligare än jag hade förväntat mig och vårat lag var superbra! Hehe
Efter skolan for jag raka vägen hem och tog det bara lugnt fram tills klockan fyra då det var dags för spincore, loooove it! Blev inte bodypump igår då jag har en väldigt slö mor så jag tänkte att jag kunde spara mig till idag då spinning är hundra gånger bättre:p Fick med mig min bror hehehe.. Det var iallafall kul att se han slita, han har väl inte rört sig på flera år förutom när han går mellan datorn och kylen:p

Nåjo, försöker få igång pappa också men det går mindre bra haha
Jag: Pappa, vet du vad du gör på söndag mellan fyra och fem?
Pappa: Nej, vadå?
Jag: Tränar bodypump!
Pappa: Vet du vad jag gör mellan halv fem och fem?
Jag: Tränar bodypump?
Pappa: Åker ambulans!

Menmen, jag ger mig inte i första taget! Nu ska jag ut och hjälpa Krille med vad han nu håller på med så tjing=)


Våran bro från ledarskapsjakten=)
- Så ni satsade inte på att få den snyggaste?
- JOHO!

Heeeeeej igen!

Första lektionen sa vi bara hej på och sen fick vi typ gå, hehe grymt onödigt.. Men datan blev iallafall flyttad tills nu så vi slapp gå till fem:)
Vi har precis skrivit ett brev till våran lärare och jag tor att vi sluta ganska strax, sen blir det att köpa skoooor! lovely

Nåja, hejsvejs så länge då:)



Avslutar med en söt bild


Godmorgon! :)

Har ganska precis vaknat, eller har hunnit prova min nya plattång och nå grejs man sätter i håret som jag beställt, ett riktigt klipp ju, plattången var på halva priset och det andra köpte jag bara för att haha:p Men jag är iallafall nöjd!
Idag har jag två lektioner, första börjar 10.15 och den andra 15.35 så jag får ju ett litet hål =)

Ikväll har mamma lovat att gå på bodypump så det blir att haka på henne och jag kommer få världens träningsvärk av det hehe.. Nåja

Nu ska jag kila ner och ta rn tallrik med film och flingor, eller först klä på mig men vi hörs=)


GA.MA Ceramic CP1 
995:- / 499:-
Beskrivning
Populära GA.MA Ceramic CP1 värms på 2 sekunder når inom 10 sekunder arbetstemperaturen på 200 grader. Tack vare avancerad joniseringsbehandling och keramikplattorna som är i kontakt med håret blir resultatet vårdande och hjälper till att bevara dess naturliga fuktighet. Plattorna är också behandlade med Ceramic Crystal Coating så att den glider lättare.

TIGI Bed Head Spoil Me Defrizzer
219:-
Beskrivning
Spraya i fuktigt hår. Sedan kan du föna, platta eller låta det självtorka. Förebygger frizz, risighet och skyddar mot värme. Kan också användas dagen efter för att åter-aktivera produkter.


Hehe!

Kul grej som jag och camilla läste i en bok på ungdomsmottagningen för ett tag sen:D


Greaaat!

Idag hade jag ställt klockan på halv sju då jag började tidigt och skulle duscha och allt möjligt... Vaknade dock inte av väckarklockan så det blev stressigt men hann ändå med allt och kom ändå i tid, det ni ;) haha!
Var bara två lektioner idag, på första gjorde vi grupper till ledarskapsjakten på fredag och andra pratade vi och presenterade oss för våran nya lärare och sen vid 11 var det slutt=)

Traskade sen snabbis på stan och blev ett bar brallor rikare och det gillar vi:) Tröjan får vänta ett tag hehe.

Väl hemma gjorde jag inget, satt i soffan och hade ont i huvet och till slut somnade jag och vaknade när mamma kom och gapade att jag måste äta och då fick jag ännu ondare i skallen:p
Efter maten så skulle jag fortsätta sova men ångrade mig i sista sekund och slängde på mig träningskländerna och for på bodystep istället!(y) Hurrtigt jenny! Längesen jag svettades sådär mycket, märkter att jag inte har tränat på ett tag men det var skönt:D

Just nu har jag precis duschat och sitter och dricker min mumsiga smoothie med kiwi och honungsmelon!:-) Ska strax springa upp och smörja in mig och ta på mig min älskade t-shirt och sedan lägga mig i soffan och mysa framför toon disney;)



puss

Ikväll har jag inte gjort annat än sovit och det har varit extremt skönt!:) Nu blir det att se film med mor och far och sen sängdags..
Ska upp tidigt imorn, börjar efter schema och min första lektion är 8.15.. yey! Mindre roligt men jag överlever nog:p Uppdaterar mer imorn och så kanske stockholmsbilder och kanske några andra trevliga bilder kommer upp:)


Ny natte t-shirt;)
I went insane, den var galen!

Here it comes

Börjar med bilder från jennys 18-års fest:)





















Och nu märkte jag att jag har raderat bilderna från stockholm korkad som jag är, lägger in dom när louise har mejlat dom:p

Cry

This time was different
Felt like I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out of my life
Now I'm in this condition
And I've got all the symptoms
Of a girl with a broken heart
But no matter what, you'll never see me cry

I'm losin grip

Imorse var det riktigt jobbigt att kliva upp! Vi skulle samlas 10 i sunderbyn för att spendera dagen på grundet, tror jag det hette:p Lärarnas planer var väl att vi skulle leka som små barn, hålla igång och bada men nja. vi spelade kort och sen nå annat trams och det var väl helt okej=)

Efter det gick jag en snabbis på stan och jag hittade nya höstskor, billiga dessutom! Det här med höst skor har inte riktigt gått som jag vill iår, har hittat två par, ett par gick på 1500 och dom andra på 1700 och min ekonomi räcker inte riktigt till det.. hehe:p Nåja, dom här gick bara på 700 + att mamma skulle betala lite=) Hittade mig även en tröja som mest troligt blir min imorn, yey!

Nåja, nu sitter jag här i min ensamhet och allt kännsjobbigt..:p haha emo som jag är.. Ne men har blandade känslor angående allt just nu, sprängande huvudvärk och dödstrött så ja=)

Nu ska jag lägga mig i sängen ett tag, lägger även in massa bilder från allt möjligt senare mot kvällen:p

Kebab

Idag började skolan och när jag kom dit fick jag veta att och jenny hade börjat i b-klassen. Väldigt chockerande då rektorn sa att hon skulle ringa om det blev några ändringar men nåja. Det var väl både positivt och negativt, är typ tveksam på om jag ens vill gå där längre:P
Nog för att andra klassen är värre haha.. nåja, finns iallafall några godingar:)

Ikväll har det hänt en massa roliga saker som jag inte tänker dela med mig av så godnatt!

Borta bra men hemma bäst

Nu är jag hemma och det känns skönt:) Ett minus är ju att skolan börjar på måndag men är faktiskt inte helt missnöjd med schemat även om det hade kunnat vara bättre=) hehe...
Orkar inte skriva nå just nu, bilder från både jennys 18års fest och stockholm kommer in nån gång:p


Höstterminen

Vårterminen


Framme!

Nu är vi framme i stockholm, eller har varit det sen 11.20 men har inte haft tid med datorn:p Idag har vi bara varit en sväng till väsby centrum då vi inte hade orken till något annat, hittade mig bara en ny ögonfransböjare och torrshampoo:)

Imorgon blir det att fara in till självaste stockholm om vi nu orkar stiga upp:p haha! Känns inte så just nu iallafall... Har hunnit med en kort nap men sen började vincent leva om då han förlorade i tv-spelet hela tiden:p Nu ligger han iallafall i sängen och ska siva, så får väl hoppas på en lugn stund:D
Själv sitter jag här och håller på att slockna, funderar lite på hur mitt schema kommer se hut till hösten, men det kommer ju aldrig ut...:p Men ska ta och sätta mi i soffan med dom andra och kanske äta lite honungsmelon:D mums!

Måste bara berätta en sak! Idag när vi kom till arlanda stod kungen där med två kameramän och fjantig som jag är var jag tvungen att springa fram och ta en bild:p Blev dock en dålig bild men ni ska få se haha;)
Iallafall, så när jag tog bilden började kungen flina och så pekade han på mig så hans kameramän filmade mig, HEHE och jag är typ stolt:D Sen gick vi till pressbyron för att köpa åkkort eller vad det heter och sen när vi gick tillbaka så flinade han och pekade på mig igen och då filmade dom ännu mer, haha gud så töntig jag är.. men nu vet ni:)

Nyss kom vincent upp till mig och sa 'godnatt bajskorv' så en lång lugn stund blev det inte:p och nu kommer han och skriker att jag ska rädda honom så måste kila:D

Jenny Gustavsson 18 år!

Gårdagen var jättebra och jag hade väldigt roligt heela kvällen:) Jag och camy kom till jenny före sju nån gång och slängde på henne massa fula kläder och sen for vi iväg så hon fick göra lite uppdrag och sedan tillbaka till henne och då halkade det in folk lite eftersom:)
Sen efter elva gick alla till tobbe och där fortsatte partyt i flera timmar, jag for dock hem redan vid ett men jojo:p
Bilder kommer in senare, camilla ville först godkänna dom;) haha!


Morsning;D

Godmorgon=) har ganska precis vaknat, eller har hunnit måla naglarna(y) rosa såklart!

Ska alldeles strax gå ut och sola, om solen fortfarande är framme:D Sen blir det duschen och fixa inför kvällen, som kommer bli bra=) Ni ska få en massssssa bilder på jenny när jag och camy har kul med henne sen, massa bilder!

På måndag far vi, har redan en massa saker på min måste-köpa-lista, men det är bara sånt som inte finns i min storlek i luleå hehe:p Men nåja, hejsvejs=)

God kväll :)

Ska snart lägga mig, slö som jag är;) Sitter här i min ensamhet, eller har gizmo som sitter bi min famn och pussar på mig:D gullkorven min! Vi ser csi och dricker daimcappuccino med sprutgrädde som vanligt haha.. Imorgon har dom lovat sol, även på fredag och lördag så det blir att sola:D hihi underbart!
Vet inte riktigt varför jag skrev, skrev inte ens nå intressant:p Ne men fick för mig att berätta för er att gizmo fångade en groda i stugan hahah svinäckligt! man såg bara lite av kroppen och fyra ben sticka ut ur käften på han, men efter att jag skrikit lite så spottade han ut den och den hoppade vidare:p Det var kul!


Det var du

Har inte orkat skriva för det finns inget speciellt att skriva:p

Har inte gjort mycket alls dom senaste dagarna, bara tagit det luugnt, känner att det behövs sista tiden innan skolan!
Igår kom mina älskade leggings från modekungen och jag är galet nöjd:D Haha, dom kommer att användas flitigt!Shortsen kom inte då det hade blivit lite knas i produktionen eller nå liknande men får väl kika om jag hittar nå liknande i stockholm=) 
Och igår fyllde min älskling jenny 18 år, ett stort grattis till henne! På fredag firar vi det ordentligt;)

Idag har jag gjort lite slingor och varit till stan och lämnat igen ett par skor=) Nu har jag precis käkat och ska se tv eller nå, kanske ta en prommis med gizmo.


Se så söt han är med sitt underbett:)

yeeyy

Kom hem från stugan idag, det var helt okej där borta:) Nu kom jag precis från rutvik och jag körde bil heeeela vägen hem!! Nisse tyckte dock att jag var svindålig men jag tyckte jag var bra=)

Ikväll ska vi måla huset så jag får mer pengar till stockholm(y)

Imorn blir det att umgåsas med dara och måla ännu mera och sen på tisdag ännu mer och sen på onsdag hade dom ju lovat regn...

Vill du bada skumbad och smeka mig varm, jag vet att du vill

Gårdagen var bra:) Låg ute och solade fram till typ fyra och sen ringde dara, hoppade i duschen och sen ut med han och isak en sväng=)

Efter middan for jag och krille tills hans systrar och satt där och surrade, och jag drack vin och det var gott! tro det eller ej haha.. Sen förbi per för att hålla dara sällskap och sen tillbaka till josse och johanna=)

Nu har mamma precdis väckt mig och jag är riktigt trött.. Skulle egentligen till stan med dara men vi skulle tydligen till stugan tidigt idag så det hinns inte.. Men iallafall, nu ska jag klä på mig och sen sätta mig i bilen, vi hörs:)

GREAT!

Igår bokade vi resan till stockholm:) Vi far ner den 17 och shoppar, går på grönan, myser med vincent och spelar tv-spel med louise och sen kommer vi hem igen den 22:) Kanonkul!

Och nu ska jag ut och steeeka

When you want it the most, there's no easy way out

Blev storsand idag också, jenny frågade om jag skulle följa med henne och johan så varför inte:) Kom hem nån gång efter fyra och fortsatte steka en stund innan jag gick in och tog en nap.

Har ganska nyss duschat och väntar på mat och sen ikväll får jag väl se vad som händer. Är som sagt på mindre bra humör iallafall så blir kanske att ligga i sängen och stirra in i taket eller nå liknande?

Och justde, igår körde jag go kart för första gången i hela mitt liv, galet läskigt men grymt kul!:) Haha!

Och nu slänger jag iallafall in några bilder från lk som jag hittade på mobilen


Avslutar med en bild på helgens plåga!

Soligt

Känner inte riktigt för att skriva här nu när det har varit så bra väder:p Men iafl.
Måndagen och tisdagen spenderades på storsand:) Idag ska jag bara lägga mig på gården och sola för jag är på dåligt humör, känner mig sjuk deppig just idag bara men det är väl sånt som händer:p

Och sen får ni inga bilder från lk, jag orkar inte. kolla på jennys och camillas bloggar ist:p

Jobbig dag

Ja nu har jag äntligen tagit mig upp..

Gårdagen var väldigt bra, vi började hos isak sen gick vi till jonas och sen till jenny och så skjutsade hennes mor in oss=) Bilder kommed med tiden

HEEHE

Har precis vaknat och mår långt ifrån bra, plus att jag är ännu sjukare:p Känner mig långt ifrån taggad inför kvällen men blir nog party ändå..:o
Jusat nu ser jad tarzan med gizmo och varje gån jag slutar klia på han så klöser han och gnager på mig, bortskämd som han är men nåja

LK

Jo det var vad som hände ikväll och jag har ingenting att säga.Kvällen började bra och bilder kommer sen.
Jennys mamma skjutsade hem oss och nu ser jag criminal minds med mor och far:)
Imorgon blir det förklink hos isak med massa trevliga pojkar och sedanb kaklaset:)

RSS 2.0